Nikad povoljnije do novog Fijat Tipa

AKTUELNO Fijat nastavlja dominaciju u segmentu

Nikad povoljnije do novog Fijat Tipa

Auto -

Savršena prilika Specijalnom akcijom "Staro za novo" u okviru "Lojalti programa" obuhvaćen i "tipo sedan", čime se ostvaruje 1.300 evra bonusa

Elegantan, prostran i udoban, uz zagarantovani užitak u vožnji, tako bi se najbolje mogao opisati najnoviji "Fijatov" hit model "tipo sedan", koji zahvaljujući specijalnoj ponudi kompanije "Fijat Krajsler automobili" (FCA Srbija) na ubedljiv način trasira put ka vašoj garaži.

"Staro za novo" i "Lojalti program"

Samo nekoliko koraka potencijalne kupce deli od potpuno novog modela, koji je reinkarnacija čuvenog "tipa" koji se proizvodio između 1988. i 1995. godine. Dobra vest je da je i aktuelni "tipo" obuhvaćen akcijom "Staro za novo", pa se tako u okviru "Lojalti programa", ovaj izuzetni automobil može dobiti sa čak 1.300 evra popusta. Naime, ukoliko ste vlasnik bilo kog "Fijatovog" modela, potrebno je da dovezete vaš automobil u neki od ovlašćenih dilera FCA Srbija, čiji se spisak može videti na oficijelnom sajtu ove kompanije www.fiatsrbija.rs . Na procenjenu vrednost dodaje se 1.300 evra bonusa u dinarskoj protivvrednosti za kupovinu modela "tipo sedan", a akcija traje do kraja godine.

Idealni partner svake porodice

"Fijat tipo" u limuzinskoj izvedbi, odnosno sa četvoro vrata, osmišljen je kako bi pružio maksimum prostora i udobnosti kako za vozača tako i za putnike. Odlikuju ga prijatno i mekano vešanje, zahvaljujući kom se neravnine i rupe na kolovozu minimalno osećaju, ali sve to nije ugrozilo odlično ponašanje u vožnji, stabilnost i upravljivost. Sem toga, "tipo sedan" ima i ubedljiv dizajn, koji ne priznaje pojam "dosadne porodične limuzine". Aerodinamički koeficijent je sveden na svega 0,29 Cd, što doprinosi manjoj potrošnji goriva i povećanoj efikasnosti u vožnji. Takođe, ovaj atraktivni i funkcionalni automobil nudi veoma veliki prtljažnik, čija zapremina iznosi 520 litara, dok manevrisanje olakšava krug okretanja od samo 11 metara.

Mesta za sve

Brojne pregrade unutra

Novi "tipo" opremljen je brojnim pregradama za odlaganje stvari i sitnica vozača i putnika, kako napred tako i pozadi. S obzirom da je funkcionalnost bila jedan od prioriteta prilikom kreiranja ovog "Fijata", svima koji se nađu u njemu biće dostupne pregrade čiji kapacitet iznosi 12 litara.

Stilista

Dostupan i kao hečbek

Novi "fijat tipo" dostupan je i u klasičnoj hečbek verziji sa petoro vrata. Vrhunski stil i elegantna pojava ovog modela svakako neće ostaviti ravnodušim kupce u ovom segmentu. I hečbek nudi obilje prostora u kabini i ubedljivo ponašanje u vožnji, dok sa gepekom od 440 litara obezbeđuje dosta mesta za prtljag.

"Fijat tipo" sedan

Dimenzije

Dužina: 4,54 m

Širina: 1,79 m

Visina: 1,49 m

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track