Nova astra zasijala u Beogradu
Foto: Aleksandar Jovanovic

Zvezda je rođena

Nova astra zasijala u Beogradu

Auto -
Dizajn je nov, ima mnogo više prostora unutra, tu su i novi vrhunski motori, težina je smanjena, a koeficijent otpora vazduha je samo 0,28

BEOGRAD - „Zvezda je rođena!“ slogan je pod kojim je „Opel“ predstavio novu generaciju „astre“, od koje s pravom očekuje da ozbiljno pomrsi račune konkurentima u C segmentu.Svetska pretpremijera održana je na sedmom spratu hotela „Skver najn“, u restoranu „Ebis“.- Ovo je neverovatan trenutak za nas jer je „Opel“ odlučio da Srbija bude jedna od svega nekoliko zemalja u kojima će pre svetske premijere na salonu u Frankfurtu biti predstavljena nova „astra“. To je velika čast - rekao je Dragan Nenadović, generalni direktor kompanije „Opel“ za balkansku regiju.

Uspešna pretpremijera...  Dragan Nenadović, generalni direktor kompanije „Opel“ za Balkan
Uspešna pretpremijera... Dragan Nenadović, generalni direktor kompanije „Opel“ za Balkan

On je kazao da ona ruši barijere i istakao da je jedan primerak specijalno za promociju podignut na vrh hotela, i to bez rastavljanja na delove:- Dizajn je nov, ima mnogo više prostora unutra, tu su i novi vrhunski motori, težina je smanjena, a koeficijent otpora vazduha je samo 0,28. Takođe, jedini je automobil u svojoj klasi koji nudi opremu koja se može naći samo u premijum segmentu, poput sistema koji automatski vraća automobil u traku, sistema upozorenja na sudar, koji sam koči po potrebi, kao i LED „matriks“ farova i sistema „OnStar“, pomoću kojeg se preko satelita povezujete sa kol-centrom i imate ličnog asistenta.(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track