Nova ponuda Eko premijum goriva: Dizel avio i Rejsing Formula 98 za furioznu vožnju
Foto: Promo

Inovacije

Nova ponuda Eko premijum goriva: Dizel avio i Rejsing Formula 98 za furioznu vožnju

Auto -
Avio filteri na Eko pumpama daju veću snagu i nižu potrošnju motora

BEOGRAD - Predstavnici kompanije "Eko Srbija" i "Eko Rejsing tima" predstavili su novine u ponudi Eko pumpi i premijum goriva, novi Dizel avio i Rejsing Formulu 98.

Avio filteri koji se nalaze na Eko pumpama, čine da novi Dizel avio - evro dizel ima čistoću avionskih goriva, dok ga aditivi kojim je oplemenjen čine dodatno pouzdanim za sve ED motore. Aviofilter mehanički odstranjuje mikročestice iz goriva, što daje niz prednosti - bolje sagorevanje, veći stepen iskorišćenja, veću snagu, nižu potrošnju i produženo trajanje motora.

Novina u ponudi je bezolovni benzin Rejsing formula 98, visokooktansko gorivo, koje je od sada dodatno oplemenjeno aditivima svetski poznatog proizvođača, kompanije Total France Acs.

- Kvalitet i čištoća goriva su ključni faktori koji garantuju performanse motora i čuvaju porirodnu okolinu, a novine u sojoj ponudi "Eko Srbija" uvodi radi dobrobiti svojih potrošača - izjavila je Marija Lukić, menadžer maloprodaje i marketinga te kompanije.

Pored predstavnika "Eko Srbije", predvođenih generalnim direktorom Goranom Dejanovićem, promociji je prisustvovao i Milovan Vesnić, automobilista koji je za "Eko Rejsing tim" osvojio dva prva mesta na auto trkama. (M.B)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track