OFROUD NA ZLATIBORU: Po šumama i gorama!
Foto: Mladen Radulović

Konvoj tutnjao zemljanim stazama

OFROUD NA ZLATIBORU: Po šumama i gorama!

Auto -
Širom Evrope upriličena je akcija „Džip advenčer dejz“, a u Srbiji se tim povodom kolona okupila na čak 1.250 metara
1 / 2 Foto: Mladen Radulović

Da bi opravdali greh vožnje po asfaltu, džipovi su stigli u svoju kuću. Čim siđu s puta, oni su u svom dvorištu. Ovoga puta konvoj je tutnjao Zlatiborom i Mokrom gorom.Kompanija „Fijat Krajsler Srbija“ (FCA) upriličila je „Džip advenčer dejz“, akciju koja je istovremeno održana širom Evrope. Novinari, fanovi i članovi džip klubova uživali su u moći kompletne „4x4 ekipe“ po velelepnim šumskim biserima Srbije.

Ljuti karavan... Svaki točak ovde ima sopstveni pogon. To znači da nema stajanja
Ljuti karavan... Svaki točak ovde ima sopstveni pogon. To znači da nema stajanja

„Džip avantura“ imala je formu porodičnog druženja. Među učesnicima su se našli i oni koji su nedavno kupili džip. Trasa „meke“ (soft) deonice of-rouda vodila je od istorijskog sela Semegnjevo uz zapadne padine Zlatibora preko pašnjaka koji se nalaze na 1.250 metara nadmorske visine.

Odmetnik... Novi član ekipe „renegejd“ zna skoro sve, kao i njegova starija braća
Odmetnik... Novi član ekipe „renegejd“ zna skoro sve, kao i njegova starija braća

Marketing menadžer kompanije „FCA Srbija“ Boris Čučković nije krio zadovoljstvo uspehom druženja na Zlatiboru i ističe da su oborena tri rekorda: broj vozila (26), broj zastupljenih „renegejda“, ali i broj dama koje su se našle za volanom.- U sklopu akcije „Džip avantura“ omogućena je kupovna džipa po principu staro za novo, pri čemu se na procenjenu vrednost starog vozila odobrava bonus do 8.000 evra za pojedine modele. Dvadeset jedan kilometar negostoljubivog terena savladan je za nepuna dva sata.

Umberto JanučeliLIMITIRANA ROĐENDANSKA IZDANJAOfroud na Zlatiboru uvod je u aktivnosti u 2016. godini, kada kompanija „Džip“ slavi 75 godina. Komercijalni direktor kompanije „FCA Srbija“ Umberto Janučeli najavio je da će sledeće godine svaki model kompanije dobiti svoje jubilarno limitirano izdanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track