PREMIJERA: Novi Pežo 508 u salonima širom Srbije

Dizeli na akciji od decembra!

PREMIJERA: Novi Pežo 508 u salonima širom Srbije

Auto -
Ponuđen je paket s agregatom 2,0 HDi od 140 KS u paketu opreme „aktiv“, koji se prodaje po ceni od 23.700 evra

U salone „Pežoa“ u Srbiji stigao je restilizovani model 508, koji se sad prodaje s petogodišnjom garancijom. „Petstoosmicama“ zasad su snabdeveni dileri „Verano motors“ i „Autonena“, a uskoro se očekuje da će i ostali prodavci širom zemlje dobiti kontingent ovih limuzina, saopštio je generalni uvoznik „Euroimpeks autogrup“.

Tokom akcije ponuđen je paket sa dizel agregatom 2,0 HDi od 140 KS u paketu opreme „aktiv“, koji se prodaje po ceni od 23.700 evra s petogodišnjom garancijom, koja važi za sve putničke modele „Pežoa“.Iz dilera „Autonena“ i „Verano“ pozivaju potencijalne kupce na test-vožnju kako bi isprobali model 508 i uverili se u njegov stil, performanse i štedljive motore.

Model 508 potvrđuje dugogodišnju prisutnost brenda u segmentu velikih vozila. Nova maska restilizovanog modela je osnovni element stila. S druge strane, unutrašnjost je u velikoj meri promenjena. Kontrolna tabla sadrži ekran od 7 inča, preko kojeg se može pristupiti većini funkcija vozila. Kao rezultat toga, nekoliko dugmića nalaze se na centralnom delu, dok konzola integriše novu zatvorenu pregradu za skladištenje.Gama motora je opremljena benzinskim i dizel motorima poslednje generacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track