VOZAČKI HOROSKOP: Ko će vas iseći na putu, ko je najbolji a ko najlošiji za volanom

Astrologija

VOZAČKI HOROSKOP: Ko će vas iseći na putu, ko je najbolji a ko najlošiji za volanom

Auto -
Vage su učestvovali i u najviše saobraćajki, a slede ih Škorpije, Jarčevi, Ovnovi te Vodolije. U najmanje nesreća učestvovali su Blizanci, Rakovi i Lavovi

Jedno istraživanje sprovedeno na sto hiljada učesnika pokazalo je da najviše saobraćajnih kazni dobijaju vozači rođeni u horoskopskom znaku Ribe. Slede ih Ovnovi, Vodolije, Jarčevi i Vage.

Vage su učestvovali i u najviše saobraćajki, a slede ih Škorpije, Jarčevi, Ovnovi te Vodolije. U najmanje nesreća učestvovali su Blizanci, Rakovi i Lavovi.

VagaVaga žudi za ravnotežom i ne voli da donosi odluke na brzinu. To nije dobra karakteristika za vožnju jer za volanom često treba brzo reagovati.

VodolijaIako oba spadaju u grupu vazdušnih znakova, Vodolija je skoro dijametralno suprotna od Vage. Dok Vaga ne voli da odlučuje na brzinu, Vodolija je dosta impulsivna. Dodajmo tome to da njime upravlja Uran, planet koga karakterišu brzina i nemir zbog čega nije najsigurniji učesnik u saobraćaju.

OvanOvan je egocentričan znak i uglavnom misli samo na sebe i ima tendenciju da pretiče pre nego što proveri namere drugih vozača. Zbog toga je eventualna saobraćajna nesreća skoro neizbežna.

RibeRibe nisu silovite poput Ovna, više su sanjari i puno vremena provode sanjareći. Vožnja zahteva potpunu koncentraciju, nešto što mnoge Ribe ne mogu da daju.

ŠkorpijaŠkorpioni su skloni ludovanju na putu što ima veze s njihovim instinktom za osvetom onima koji su im učinili nažao. Presecite im put na putu i velika je verovatnoća da će vas slediti kako bi vam učinili isto.

BikBik pati od sličnih problema kao drugi životinjski znak, Ovan. Zna ‘drviti’ samo po svome, a zbog te izrazite tvrdoglavosti ima tendenciju prolaska kroz crveno svetlo.

StrelacStrelčevi vole da rizikuju. Srećom, iskusni su u tome, ali isto tako vole da pričaju tako da često možete da vidite Strelca kako telefonira dok vozi, a dobro je poznato koliko to može biti opasno.

JaracJarčevi su često usredsređeni isključivo na cilj što znači da više razmišljaju o krajnjoj destinaciji nego o tome kako će stići tamo. Mogu da umisle da su saobraćajna pravila pisana za druge vozače, ne i za njih.

DevicaDevice su vrlo detaljne i sistematične, pa se uvek drže propisane brzine i nije im "teško" da stanu na kočnicu. Jedino što mogu da uprouzrokuju je kolona vozila iza njih.

RakOvaj vodeni znak predodređen za porodični život čak i na ostale učesnike prometa gleda kao na članove svoje proširene obitelji. Međutim, Rakovi su vrlo ćudljivi pa, primjerice, mogu sasvim nepotrebno potrubiti.

BlizanciBlizanci su odlični u obavljanju više radnji od jednom pa su sposobni u toku vožnje da se šminkaju, menjaju radio stanice i da piju kafu, ali to nikako ne bi trebalo da radite dok vozite.

LavVatreni Lavovi su velikodušni i vole da dele put sa ostalim vozačima, a možda ih baš njihov veliki ego tera da budu najbolji vozači.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

(RadioSarajevo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track