ČUDO OD RECEPTA: Oslobodite se bolova u leđima, nogama i zglobovima za samo 7 dana!
Foto: Shutterstock

Prirodno

ČUDO OD RECEPTA: Oslobodite se bolova u leđima, nogama i zglobovima za samo 7 dana!

Život -
Ako patite od bola u leđima, zglobovima, nogama i vratu, onda je ovaj recept idealan za vas

Zdravstveni stručnjaci naglašavaju da veliki uticaj na pojavu bolova u leđima, nogama i zglobovima ima nepravilno držanje tela, pa prvi savet je popravite držanje, to bar nije teško.

Pogledajte recept koji će pomoći da ublažiti bolove i ojačata kosti. Ako patite od bola u leđima, zglobovima, nogama i vratu, onda je ovaj recept idealan za vas.

Kupite 150 grama jestivog želatina. U večernjim satima pomešajte pune dve kašike želatina (5 gr), sa četvrtinom šolje hladne vode, i ostavite da prenoći van frižidera. Želatin će se pretvoriti u žele.

Ujutro popijte smesu tako što ćete je pomešati s nečim što vama najbolje odgovara (npr. sok, mleko, jogurt, čaj).Želatin pomaže kod udruženih bolova u leđima, zglobovima, nogama i vratu, i nakon nedelju dana ovog tretmana, stanje će se značajno popraviti.

Tretman bi trebalo da traje mesec dana, i posle pola godine ponoviti opet.

Zašto je želatin tako dobra za zglobove?Želatin je proizvod prirodnog porekla. Dobija se procesima prerade kostiju, tkiva i hrstkavica krupne rogate stoke. Prolin i hidroksiprolina su moćne aminokiseline, koje se nalaze u želatini, a koje stimulišu rast i poboljšavaju strukturu vezivnog tkiva, što je neophodna u liječenju slabih zglobova i kostiju.

Želatin je visoko kvalitetan lek i pruža širok spektar zdravstvenih prednosti:* Jača zglobove i srce* Pojačava metabolizam * Poboljšava mentalne sposobnosti* Poboljšava ten* Pruža elastičnost, jača tetive i ligamenti* Sprečava osteoporozu i osteoartritis * Poboljšava kožu i strukturu kose* Moćan učinak u liječenju displazije

Ovaj tretman će eliminirati bol i ukočenost u roku od 7 dana. U mjesec dana osjećat ćete se puno bolje, a bol će u potpunosti nestati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track