TREND NA KOSOVU: Javne ličnosti povećavaju usne i vraćaju nevinost!
Foto: Printskirn

Estetska hirurgija

TREND NA KOSOVU: Javne ličnosti povećavaju usne i vraćaju nevinost!

Život -
Najviše se traži povećanje usana, grudi i zatezanje stomaka, ali i uklanjanje celulita

Svakog dana sve više i više ljudi podvrgava se plastičnoj hirurgiji, a cene na Kosovu su najniže u regionu - od 500 do 1.500 evra.

Estetska plastična hirurgija je postala trend, i to najviše kod žena, a najviše se traži povećanje usana, grudi i zatezanje stomaka, ali i uklanjanje celulita na određenim delovima tela.

"Interes iz godine u godinu godine raste. Žene su više zainteresovane za estetske operacije. Imamo pacijenata, od domaćica do VIP-a!, kaže doktorka Violeta Zatrilji.

Dok je u svetu ova praksa počela pre mnogo godina, na Kosovu je započela poslednjih godina, a među prvima koji su se podvrgli operaciji su javne ličnosti. Doktorka Violeta Zatrilji, na osnovu saznanja koje ima, kaže da 60 odsto javnih ličnosti se podvrglo plastičnoj hirurgiji, a neki su operisani u njenoj ordinaciji, ali zbog korektnosti prema klijentima doktorka Zatrilji ne govori imena.

"Kod većine pevača i pevačica primećuju se razlike, zbog hirurških intervencija kojima su se podvrgli, bilo povećanje usana ili grudi. Oko 60 odsto njih se podvrglo estetskoj plastičnoj operaciji. I kod mene dolaze, ali svaki pacijent ostaje anoniman za javnost".

"Zbog našeg mentaliteta, imamo i zahteve za vraćanje nevisnosti, ne samo kod mene nego i mnogi hirurzi na Kosovu vrše ovu uslugu", otkrila je doktorka.

info-ks

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track