DRUGI DORUČAK:a) jabuka (100 gr)b) Pola čaše (100 g) sok od povrćac) voće (100 gr)
RUČAK: a) sok od mrkve, barena ili bez masti pečena štuka (200 gr) zelena salata 100 gr bareni ili pečeni krompir (100 gr) b) kefir, zapečeni bez ulja goveđi stek (200 g), bareni krompir (100 gr) posut zelenim peršunom, kiseli kupus, cvekla;c) sok od povrća, piletina na žaru bez masti (250 gr), pečeni krompir (100 gr), salata od sirove mrkve, špinat.
VEČERA:a) nemasni sveži sir salata od 10 gr paradajza ili rotkvice, hleb od integralnog brašna grublje mlevenog (50 gr) čaj bez šećerab) kuvana riba (100 gr), zelena salata (50 gr), hleb od finog brašna (50 gr), napitak od šipka bez šećerac) 100 gr svežeg sira razređenog mlekom, sa (mladim) lukom ili prazilukom ili salatom, beli hleb (50 g), sok od svežeg paradajza.
Aura.ba