(VIDEO) SPREMITE SE ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: 6 minuta dnevno za liniju iz snova!

Skinite kilograme na vreme

(VIDEO) SPREMITE SE ZA NOVOGODIŠNJU NOĆ: 6 minuta dnevno za liniju iz snova!

Život -
Vežbe pokreću gornji i donji deo tela pa samim tim ubrzavaju metabolizam

Novogodišnja noć se bliži, a vi niste zadovoljni izgledom? Stručnjaci savetuju da svakog dana odradite ovaj šestominutni trening koji će vam pomoći da se lako otarasite nepotrebnog viška. Kratak trening je idealan za jutro. Nisu vam potrebna nikakva pomagala, zato što se vežbe zasnivaju na korišćenju vaše težine.

Masti možete sagoreti za samo šest minuta i tako se rešite neželjenih kilograma. Vežbe pokreću gornji i donji deo tela pa samim tim ubrzavaju metabolizam. Pravite minimalne pauze između serija. Forma treba da bude pravilna i čvrsta a svaku vežbu radite u dve serije.1) ČUČNJEVIDovoljno je 15 ponavljanja u seriji. Pazite da vam kičma bude ispravljena a noge paralelne jedna sa drugom, u širini kukova.

http://www.youtube.com/watch?v=UXJrBgI2RxA

2) SKLEKOVI Odradite 15 ponavljanja. Vremenom ćete moći po dve serije, ali za početak pokušajte da odradite jednu. Ovu vežbu češće praktikuju muškarci, ali niko nije rekao da je zabranjena za devojke!

http://www.youtube.com/watch?v=Eh00_rniF8E

3) IZDRŽAJJedna serija od po 30 sekundi će biti dovoljna da zategnete sve mišiće u vašem telu.

http://www.youtube.com/watch?v=pSHjTRCQxIw

4) BICIKLLezite na leđa a noge podignite od zemlje. Zauzmite položaj kao da vozite bicikl u vazduhu. Okrećite ”vazdušne pedale”.

http://www.youtube.com/watch?v=Iwyvozckjak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track