IZDOMINIRALA: Milica Pavlović zavodila plesom u klubu Terassa Lounge
Foto: Pr

NAJBOLJI PROVOD U GRADU

IZDOMINIRALA: Milica Pavlović zavodila plesom u klubu Terassa Lounge

Zabava -
1 / 5 Foto: Pr

Atraktivna pop pevačica Milica Pavlović u duhu svoje pesme "Totalna dominacija", izdominirala je u jednom od najboljih klubova u Beogradu - "Terassa lounge", koji je i sam poznat kao najbolje mesto za provod, ali i kao klub koji postavlja standarde

Milica je svojim seksepilnim izgledom ostavila prisutne muškarce bez daha, ali i održala ozbiljnu lekciju iz plesa, jer je pokazala svoje čuveno igračko umeće.

U utorak veče na Kalemegdanskoj tvrđavi priređeno još jedno nezaboravno veče sa autorima serijla SAMOTVRDO Tulamon i Phill&Dansmore koji su nam doneli novi letnji serijal žurki pod nazivom HOTPOT, što je već postala i tradicija svakog utorka od 20 časova. Prepušteni zalasku sunca od koga zastaje dah, koktelima i sjajnom odabiru muzike poznati beogradski klaberi zaboravili su radnu nedelju i uživali su u najboljoj atmosferi do ranih jutarnjih časova. Jedna od njih je bila i fitnes instruktorka Ana Marija Žujović koja se na na "Terassi" provodila sa prijateljicom.

Da iznenađenjima zaista nema kraja govori I činjenica da će ljubitelji R’N’B muzike svakog četvrtka moći da uživaju uz svetske hitove u tematskoj večeri pod nazivom "Thursday's Deligh" uz Dj BYP_ i Dj ARCHITECT za pultom koji atmosferu dovode do usijanja, toliko da mnogi izgube pojam o vremenu pa žurka traje do ranih jutarnjih časova.

Potpuna dominacija Terasse lounge je u tome što klaberima nudi najkvalitetniji program tokom svih sedam dana. Petak, subota i nedeljni matine već tri sezone važe za najbolji provod u gradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track