Kako Beograđani zavode žene
Foto: PR

Kako Beograđani zavode žene

Zabava -

Beogradski muškarci jesu maštoviti, sa stilom, od ukusa, imaju manire, oni su pažljivi, nežni, darežljivi, oni, jednostavno, znaju da poklanjaju cveće i znaju koliki značaj u životu svake žene ima mirisni cvetni aranžman.

Ako još niste otkrili važnost poklanjanja cveća, biće vam od neprocenjive koristi priča iz "Teleflore" o tome kako cvećem trasiraju put do ženskog srca poželjni i uspešni, beogradski "zgodni momci". Proverite kako na telefon 011 30 30 048 ili www.teleflora.rs

- Poklanjanje I slanje cveća na adresu za mnoge muškarce je još uvek misterija, iako je zaista veliki broj onih koji znaju da je prečica koja zainteresovanost pretvara u ljubav posuta cvećem. Sva istraživanja na ovu temu pokazuju da žene vole da dobijaju cveće i kada ga u stvari ne očekuju. Zato je neophodno da ne čekate samo specijalnu priliku kako biste je obradovali, činite to često, bez razloga, sasvim spontano.

Cveće, vino i bonbonjera

Veličina buketa nikad nije važna. Najčešće je dovoljan jedan cvet lepo upakovan, ili skroman, umetnički sklopljen aranžman. I budite opušteni, jer cveće vas ne obavezuje. Ona zna da cveće govori samo to da vam je stalo. Cveće nikad nije pogrešan izbor.

Kraljica cveća – crvene ruže

Ipak, ima Beograđana koji su uz pomoć "Teleflorinih" aranžera i ideja osvojili naizgled neosvojive ženske tvrđave. Neki su to činili i na sasvim neverovatne načine.- Jedan Beograđanin je svojoj devojci čestitao rođendan tako što su u ponoć ispod njenog prozora gitare zasvirale njenu omiljenu pesmu, a kada se ona pojavila na balkonu, sa sprata iznad se spuštala mreža ispletena od zlatnih niti sa sto jednom upletenom crvenom ružom. Drugi je danima slao po jednu ružu na svaki sat. Kada je ljubav u pitanju, spremni su na svakojake ludorije, to potvrdjuje I slučaj gospodina koji je naručio za svoju dragu, koja boravi u Rimu, vespu“ okićenu zanimljivim cvetnim aranžmanima za Dan Zaljubljenih, a na sedištu je bila ispisana poruka “nedostaješ mi“.

Plišani meda dostavlja buket Beograđani su strpljivi, ali i pažljivi. Često pošalju cvetni aranžman, a u njemu skriven verenički prsten. Oni znaju da i običan izlazak u pozorište pretvore u nesvakidašnji događaj tako što ulaznice pošalju uz aranžman od ruža u kutiji. Znaju i da ulepšaju kišni dan devojci koja ne voli kišu, uz plišanog medu, bonbonjeru I cveće vedrih boja, kako bi nestao oblak bar sa njenog lica. Mudro koriste veštinu cvetnog zavodjenja uz spektakularan aranžman od crvenih ruža u obliku krošnje drveta sa flašom vina, svećom i 2 čaše, kao poziv na romantičnu večeru

Romantične ruže u kutiji

Ovo su neke od blistavih ideja nekih muškaraca koji su uz pomoć cveća pridobili ljubav svog života.Ako do sada niste probali cvetno osvajanje, pošaljite joj cveće. Ako se ne oduševi, biće u beznačajnom procentu od dva odsto žena kojima dobijanje cveća ne daje osećaj posebnosti. U tom slučaju, ona vas ni ne zaslužuje.

BONUS VIDEO:

Romantika sa mnogo nula: Vereničko prstenje poznatih lepotica kojima su one sa lakoćom izgovorile - DA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track