(VIDEO) FUJ, FUJ, FUJ! 9 Najgorih najezda insekata i pacova koje ste ikada videli!
Foto: Ilyke

Užas

(VIDEO) FUJ, FUJ, FUJ! 9 Najgorih najezda insekata i pacova koje ste ikada videli!

Ludi svet -
Ako ste nekada ugledali miša, bubašvabu ili druge jako neprijatne posetioce u vašem domu, zaista nam je žao. Ali ovo je provera stvarnosti: moglo je da bude mnogo, mnogo gore.

Od noćnih letećih sisara do ljugavig gmizavaca, ove ekstremne najezde štetočina će vas naterati da pregledate svoj dom iznova i iznova. I opet. Samo da budete sigurni.1. Slepi miševi ispod krovaSlepi miševi u zvoniku? Eh da je sreće. Krov kuće u Majamiju je praktično preplavljen ovim noćnim letačima, terajući vlasnika da ga celog promeni.Prema vlasniku kuće, slepi miševi mogli su se čuti noću, ali nikada nisu ulazili unutra, a njihova populacija je rasla tokom perioda od 3 godine.

2. Mama pauk čudovište čuva merač struje.

U Australiji, a gde drugde, jedan korisnik Reddita uslikao je ovu ogromnu "mamu" kako čuva njegov merač struje.. Otvorena je i debata koje je vrste ovaj pauk, neki kažu vuk pauk, drugi da je hantsman. Šta god da je, radije bismo platili i duplo veći račun za struju nego da on tu bude.

3. Zmije u vodiOva kuća je imala toliko zmija, da ste mogli da ih okusite i u vodi. Porodica koja je živela u ovoj kući rekla je da je bilo trenutaka kada leže u krevetu noću čuli su zmije kako se kreću unutar zidova.

4. Vredne pčelice...

Vlasnica ove kuće morala je da sruši sve zidove kako bi izbacila najezdu pčela koje su se smestile unutar zidova kuće. Dobra strana je ta da je sa zidova skinula 90 kilograma meda.

5. 5.000 paukova u zidovimaKada su Brajan i Suzan Trost kupili kuću od 450.000 dolara nisu znali da je to kuća sa seta "Arahnofobije". Ali kada su pauci počeli da se spuštaju niz zidove, znali su da nešto nije u redu.4 godine su se borili sa njima.

6. Bubašvabe svuda!

Ako ste ikada imali bubašvabe, znate da ako vidite jednu, verovatno njih još 500 dolaze ili se kriju u mračnom predelu. Pa šta onda može da znači kada istrebljivač kaže "podovi su živi" sa jezom u glasu. To možete da vidite u ovoj kući gde očigledno neko živi. Ne znamo gde se ovo tačno dogodilo ili kada, ali nadamo se da se nikada neće ponoviti.

7. Grinje - nisu samo u krevetu.

8. Smrdi bubeNakon dugog dana, čovek je došao kući sa posla i osetio neprijatan miris: na stotine smrdi buba prekrivale su njegov dom.

9. Napad pacova

(Ilyke)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja