NAPUŠTENI ZABAVNI PARK: Da li je ovo najstrašnije mesto na planeti?...Jeste!
Foto: Viralthread

Znate da želite da vidite!

NAPUŠTENI ZABAVNI PARK: Da li je ovo najstrašnije mesto na planeti?...Jeste!

Ludi svet -
Ako ste ikada posetili neki tematski zabavni park, onda znate da su to magična mesta prepuna radosti i zabave.

Napušteni tematski parkovi, s druge strane, lako postanu najjezivije stvari koje postoje.Na severu Engleske postoji autentičan napušteni tematski park i jeziv je kao sam đavo. "Kamelot" je svoja vrata zatvorio još 2012. godine, a bio je u funkciji čitavih 30 godina. Fotograf koji voli da bude poznat pod imenom Kris nedavno je posetio ovaj park i slikao ga je iznutra.

Zajedno sa fotografijama, on je napisao:"Nedeljno jutro u tematskom parku. Ispraćen sam napolje posle 5 minuta. naš drugi pokušaj trajao je nešto duže dok nas nisu pojurili i drugi put. Drago mi je što sam uspeo da vidim mesto još samo jednom pre nego što se pretvori u zgrade, kao što se to dešava na svakom ćošku."

Sudeći po auto-spreju i neki buntovnici su posetili ovo mesto, ostavljajući za sobom trag na napuštenim zidovima. Na jednom piše "Radije bih živeo nego samo egzistirao", a dvoje su odgovorili "istina" i "isto brate". Dubokoumne stvari...

Dakle, sledeći put kada se nađete u severnoj Engleskoj i želite da se prepadnete na smrt, predlažemo vam put u "Kamelot" Znate da želite!

(Viral Thread)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track