PLEJBOJ ZA SELJAČINE: Ja sam debeli, dekintirani lik sa malim penisom, ali sam okružen lepoticama!
Foto: Instagram Printscreen

Orgijanje do zore

PLEJBOJ ZA SELJAČINE: Ja sam debeli, dekintirani lik sa malim penisom, ali sam okružen lepoticama!

Ludi svet -

U srednjoj Floridi postoji mesto u kojem svi vaši snovi mogu postati stvarnost.

Radi se o "Sausage City-ju", "raju na Zemlji" koji je osnovao 35-godišnji Majk Bjuzi kog bismo bez previše ulepšavanja mogli nazvati seljačinom iz okruga Osceola.

Mesto na kom se ostvaruju najprljavije fantazije

"Grad kobasica" je priča za sebe, radi se o mestu gde se, pruži li vam se za to prilika, mogu ispuniti sve vaše najdekadentnije seksualne fantazije, nezavisno od toga da li želite da pucate mitraljezom u društvu samoprozvane "najprljavije striptizete u Orlandu" ili spavati sa devojkom dok istovremeno vršite nuždu i tuširate se.

Majk i njegova družina čudaka i lepotica žive u "dvorcu" i neprestano održavaju divlje seks-žurke na kojima povremeno ugošćuju poznati polusvet kao što je Bam Margera, Bret Majks ili članove grupe GWAR, a usko su povezani i s Juggalo pokretom (mahom seljačine koje sektaški obožavaju grupu Insane Clown Posse).

"Ako nemaš 250 kila, nisi patuljak niti te zlostavljao tata, nisi nam potreban", objašnjava Majk.

Žurka na kojoj pivske boce nisu samo u rukama

Tokom ovih partija sasvim je uobičajena pojava naići na scenu dve devojke koje se zadovoljavaju bocom piva ili zateći striptizete koje plešu u krilu veterana u invalidskim kolicima. Naravno, zbog takvih "Plejbojevih zabava za sirotinju" imali su velikih problema sa okolinom, ali nakon što je "dvorac" promenio nekoliko lokacija, čini se da su mir napokon pronašli u močvari pored jezera Aligator.

Od dobrog hrišćanina do Hefnera za seljačine

Majkov put je zanimljiv. Kao tinejdžer, svoj život je posvetio Bogu. Kratko je pohađao hrišćanski fakultet i igrao za tamošnji košarkaški tim. No, u jednom trenutku osetio je da počinje da mu smeta politika i licemjerje škole i na kraju se ispisao.

"Može se reći da smo se od tog trenutka crkva i ja malo udaljili", objašnjava Majk i dodaje da ga je napuštanje vere u početku deprimiralo. Osećao se kao da njegov život nema smisla. Pokazalo se da su žurke ono u čemu se pronalazi, a nakon što se spanđao sa novom ekipom i organizovao nekoliko suludih zabava, pronašao je novi životni poziv.

U to vreme nastao je i naziv "Sausage Castle", a kako su ga stanodavci izbacivali iz stanova, shvatio je da ime ostaje, a lokacije se menjaju. Ukrako, dvorac je tamo gde odluče "spuste sidro".

Debeli dekintirani lik s malim penisom

Kao što smo već napisali, močvara je njihov novi dom, a novac za žurke prikupljaju na razne načine. Od iznajmljivanja soba veteranima do seksi lajv strimova u kojima se pojavljuju njegove golišave lepotice. Naravno, zarada dolazi i od samih tuluma, a pojedinci plaćaju i po nekoliko hiljada dolara da bi nakratko živeli u dvorcu i ostvarivali svoje seksualne fantazije.

"Ljudi su sa mnom fascinirani jer sam debeli dekintirani lik sa malim ku..em, a okružen sam rok zvezdama i seksi curama. Prosečnom liku dajem nadu da i on jednog dana može biti debeo, imati ružnu frizuru, loše zube i je.ati zgodne žene", objašnjava Majk.

U proteklih pet godina, potrošio je više od 50 hiljada dolara da bi oronulu kućerinu pretvorio u Sausage Castle, a u tom "leglu zla" možete pronaći sve, od akvarijuma sa dildoima preko razvrata na svakom koraku pa sve do plafona s kojih vise gaćice i grudnjaci koje su mu devojke poklanjale. Majk je u svoj "kancelariji" jedan od zidova "ukrasio" kondomom koji je koristio kad je izgubio nevinost.

Jedna velika srećna porodica

Ipak, najzanimljiviji su stanovnici dvorca koji i čine ovu neobičnu familiju. Rečet Redži održava status "najprljavije striptizete u Orlandu", ratni veteran Nik živi u jednoj od soba sa čoporom pasa i puši travu da nikog ne bi upucao, Robi, još jedan veteran, živi u kućici pored i morali su da mu ugrade metalnu pločicu u glavu nakon što je zamalo poginuo u automobilskoj nesreći, Gola Ešli danim šeta gola po kući, Gej Aron pokušava da se skine sa droge, a Kinki Kejs se doselila iz izuzetno netolerantnog okruga Citrus nakon što je priznala da je lezbijka.

"Svaki put kad partijamo, Majk mi govori da nađem sebi neku pi.ku. Za mene je ovo dom, tu me svi prihvataju takvu kakva jesam i radim što želim i to mi daje moralnu podršku", govori Kinki Kejs.

Ova neobična porodica je zapravo ono što je Majk oduvek želeo. Detinjstvo je proveo kod različitih udomitelja i nikada nije saznao ko mu je otac. a uprkos perverzijama i svakodnevnim ludostima, Majk i njegovi sustanari brinu jedni o drugima.

"Oduvek sam imao taj osećaj nesigurnosti. Kao da mi ništa nikada nije bilo stabilno. Tokom odrastanja živeo sam na razne načine, ali Dvorac kobasica bila je jedina stabilna stvar koja traje već 15 godina. Ništa u mom životu nije toliko trajalo. To je jedno od retkih mesta na kom pronalazim neko bolesno zadovoljstvo i unutrašnju sreću i mir usred ovog besmisla koji nazivam životom", zaključuje Majk.

(Vice)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja