(FOTO) DEČKO JOJ JE GURNUO SEKS IGRAČKU JER SE PREVIŠE NAPALIO: Nije mogla da je izvadi! Problem je postao još dublji, pa je završila u bolnici!
Foto: Profimedia

UŽAS!

(FOTO) DEČKO JOJ JE GURNUO SEKS IGRAČKU JER SE PREVIŠE NAPALIO: Nije mogla da je izvadi! Problem je postao još dublji, pa je završila u bolnici!

Ludi svet -

Devojka po imenu Emili Džordžija morala je da ide na operaciju nakon što joj se seks igračka zaglavila u anusu. Emili iz Zapadnog Saseksa imala je seks sa svojim partnerom, a mladić je preterao sa guranjem seks igračke u anus do te tačke da više nije mogao da je izvadi.

Devojka je pokušala sama da izvadi seks igračku ali kada nije uspela, dečko joj je predložio da ga ostavi, jer će sama izaći napolje. Potom joj je rekao da mora rano ujutru da ustane za posao, pa je otišao. Zabrinuti prijatelj ju je odveo u bolnicu, a lekari su upozorili Emili da je postojala opasnost po njena creva zbog oštrih ivica igračke. Na rendgenskom snimku se jasno videlo u kolikoj je opasnosti Emili bila.

foto: Profimedia

"Imali smo nevaljalu noć prošlog marta, a onda smo odlučili da koristimo igračku koju ranije smo upotrebljavali. Mislim da se on previše uzbudio pa je igračku gurnuo dublje nego što je trebalo. Počela sam da paničim i rekla sam mu da moram da idem u bolnicu, a on je rekao da radi rano ujutru i odmah je otišao. Moja cimerka mi prvo nije verovala, a onda je i ona postala zabrinuta", rekla je Emili. Odmah su otišle u bolnicu, a Emili je svoj problem napisala na cedulji koju je predala ženi na recepciji.

"Nisam htela naglas da pričam o tome, pa sam tražila olovku i papir. Sestra na recepciji mi je rekla da se to dešava često i rekla mi je da je čula i gore stvari", kaže ona. Istakla je da je bila jako uplašena i da je prvo mislila da će doktori moći ručno da izvade igračku. Tek kada je videla rendgenski snimak shvatila je da to neće ići tako lako.

foto: Profimedia

29. marta Emili je imala jednosatnu operaciju, koja je uključivala postavljanje kamera u nju da bi igračku izvukli napolje.

"Kada sam se probudila nisam htela da gledam u svoj stomak. Nisam želela da znam šta su morali da rade da bi seks igračku izvukli napolje. Pošto je sve bilo kako treba sa mojim stomakom shvatila sam da su uspeli da je izvade na drugi način", rekla je ona. Emili je odmah puštena da ide kući, a sada želi da podigne svest kod ljudi i da ih podstakne da traže medicinsku pomoć ako se nađu u takvoj situaciji.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Mirror, Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track