(VIDEO) UBILA DEČKA ZBOG SLAVE: Usmrtila ga je dok je snimala video, a ideja je bila njegova!
Foto: Printscreen YT

BIZARNO

(VIDEO) UBILA DEČKA ZBOG SLAVE: Usmrtila ga je dok je snimala video, a ideja je bila njegova!

Ludi svet -

Zvezda Jutjuba u usponu, Monalisa Perez (22), najverovatnije će zaglaviti dugogodišnju robiju, jer je upucala i ubila svog dečka Pedra Ruiza Trećeg (19). Njen kanal, LaMonalisa, za kratko vreme dobio je 2.000 pratilaca, a ona i Pedro su pravili takozvane šok snimke, koji sadrže grube šale, od kojih su mnoge opasne po život. A jedna od takvih "šala" je Pedru došla glave.

Do sada su se šalili tako što su jedno drugom podmetali najljuće paprike u jelo, ali prošle nedelje su preterali. Perezova je najavila na Tviteru da upravo snimaju najopasniji snimak do sada, a dva sata kasnije zvala je hitnu pomoć u Minesoti, da prijavi kako je upucala svog dečka u grudi.

Evo jednog od njihovih snimaka, na kojem je Monalisa podmetnula bebi puder umesto šećera u prahu na krofnu. Inače, par ima dvoje dece.

Uhapšena je juče, a protiv nje je odmah pokrenut i krivični postupak. U sudskim dokumentima piše da je Perezova pucala u Ruiza iz neposredne blizine, dok je on kao "štit" na grudima držao samo debelu enciklopediju. Pištolj kojim je ubio je "Dezert Igl", kalibra 50, jedan od najsnažnijih pištolja na svetu.

Tetka Monalise Perez, koja ju je odgajala kada su Monalisi preminuli roditelji, u izjavila je da znala da to planiraju.

foto: Printscreen YT

"To nije smelo da se dogodi. On mi je rekao da ima tu ideju. Pitala sam ga: zašto, zašto sa pištoljem? Ne činite to. Odgovorio mi je: "Uradićemo to, zbog pregleda na Jutjubu. Želimo da se proslavimo".

Neslane i grube šale su veoma popularne na Jutjubu, ali očigledno je da cela idiotarija otišla predaleko.

(Kurir.rs/Srbijadanas, Foto: Printscreen/YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track