(VIDEO, FOTO) UNAKAZILI SU JE, PREŽIVELA JE KOŠMAR: Tari je nepoznat dečak (15) pokucao na vrata i bacio kiselinu u lice!
Foto: Printscreen

BRUTALAN NAPAD

(VIDEO, FOTO) UNAKAZILI SU JE, PREŽIVELA JE KOŠMAR: Tari je nepoznat dečak (15) pokucao na vrata i bacio kiselinu u lice!

Ludi svet -

Tara Kvigli je 2013. godine bila žrtva brutalnog napada potpunog stranca, dečaka od 15 godina, koji joj je bez ikakvog razloga bacio kiselinu u lice.

Tog kobnog dana, seća se ona, neko je pokucao na njena vrata, a kada ih je otvorila videla je tinejdžera, koji je tada imao samo 15 godina, a koji joj je bez objašnjenja bacio tečnost u lice od kojeg je koža njenog lica odmah krenula da "kipti".

Mučenje koje je tokom oporavka preživela ne ume ni da objasni, a za "Sky News" priznala je da i dan danas, četiri godine nakon napada i dalje oseća strah kada treba da izađe iz kuće.

"Tog dana neko je kucao na vrata i kada sam otvorila videla sam dečaka koji je pitao da li tu živi Mišel, a kada sam odgovorila negativno on je otišao. Međutim, ubrzo sam ponovo čula kucanje a kada sam otvorila bez reči me je isti dečak polio nekom tečnošću i ja sam odmah znala da je u pitanju kiselina jer je bol bio nepodnošljiv. Jedino sam znala da moram doći do vode", ispričala je ona.

U godinama koje su usledile Tara je imala mnoge operacije kako bi njena koža mogla normalno da funkcioniše, ali ona i dalje ima noćne more i psihičke probleme zbog užasa koji je preživela.

"Više ne izlazim napolje, samo ako moram. Volim da odem negde na odmor, gde sam sama. Bukvalno stalno se osvrćem oko sebe i osećam konstantan strah kada nisam u svojoj kući, ali borim se sa tim", priznaje ona.

Tinejdžer koji je Taru osakatio osuđen je zbog svog zlodela na osam godina i tri meseca zatvora za maloletnike, ali kako je postao punoletan u međuvremenu, prebačen je u zatvor za odrasle.

"Ponekad ga mrzim, ali mi ga je uglavnom žao jer je on samo dete", kaže ova hrabra žena u intervjuu.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TIZER Ekskluzivno: OTAC ANDREE BOJANIĆ progovorio o saobraćajnoj nesreći u kojoj je poginula njegova ćerka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track