TRUDNA ŽENA SE BRUTALNO OSVETILA MUŽU: Dočekala je ljubavnicu sa drugaricama, skinule su je i napravile užas!
Foto: Profimedia

SUROVA OSVETA

TRUDNA ŽENA SE BRUTALNO OSVETILA MUŽU: Dočekala je ljubavnicu sa drugaricama, skinule su je i napravile užas!

Ludi svet -

Lu Šanel (23) iz Vijetnama saznala je da je suprug vara i odlučila se na vrlo brutalnu osvetu njegovoj ljubavnici.

(VIDEO) NATALIJI SE TORBA ZAKAČILA NA VRATIMA VOZA: Vukao ju je čitavu stanicu, a prolaznici su gledali zastrašujuće scene!

Ona i još tri prijateljice dočekale su ljubavnicu, skinule je golu, bacile na krevet i u vaginu joj stavile ljute papričice. Dok je nesrećna žena proživljavala agoniju, držale su je za ruke i noge. Ostatke papričica pobacale su po krevetu i posteljini.

Lu koja je trudna tri meseca i nosi sina počela je sumnjati da je njen suprug vara jer je počeo satima izbijati iz kuće bez pravog objašnjenja. Zajedno s prijateljicama odlučila je da prati supruga koji se uputio prema jednom motelu na severu Vijetnama.

foto: Profimedia

Kad je preljubnički par stigao na odredište, žene su krenule u akciju. Sve što su ženi radile fotografisale su i objavile na Fejsbuku. Reakcija korisnika te društvene mreže bila je burna jer su se mnogi pitali zašto nije kaznila svog nevernog supruga, a ne njegovu ljubavnicu.

"Žene lako praštaju, ali nikad ne zaboravljaju. Ljubomora je bolna, saznaće ona to. Znam da me sad neki ljudi mrze, ali tako je to u životu, ne možete svakoga zadovoljiti", kaže Lu.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track