JEZIVO! STARICA DOLAZI NA SAHRANE NEPOZNATIH LJUDI: Svi su je zamrzeli kada su saznali razlog!
Foto: Profimedia

UŽAS

JEZIVO! STARICA DOLAZI NA SAHRANE NEPOZNATIH LJUDI: Svi su je zamrzeli kada su saznali razlog!

Ludi svet -

Starica Tereza Dojl (65) iz Engleske poznata je po tome jer dolazi na svaku sahranu u gradu Slau, a razlog je neverovatno bizaran - da bi se najela i napila.

IGRALA JE NA SVADBI PA SE ODJEDNOM SRUŠILA I UMRLA: Kada su je dovezli u mrtvačnicu, svi su bili šokirani onim što su videli

Tako ona nije propustila niti jednu sahranu u poslednjih 14 godina. Nakon što porodici izjavi saučešće i isprati pokojnika, Tereza se "baci" na klopu i piće koju porodica donese.

"Tereza svaki put ide na sahranu biciklom. Od kuće krene obučena u normalnu odeću, a potom ispred groblja obuče crninu i krene po kapelama", tvrde njene komšije. Međutim, starica ne haje za to.

foto: Profimedia

Margaret Vajthed, koja je nedavno sahranila kćerku rekla je da je ostala u šoku kada je videla da se nepoznata žena muva među ožalošćenima na sahrani. Ona kaže da se Tereza čak raspričala sa njom tokom izjavljivanja saučešće.

"Nakon sahrane jela je kao da sutra ne postoji. Na kraju je i napunila jednu kesu hranom, sela na bicikl i otišla", priča Margaret i dodaje kako je starica sa jedne sahrane otišla razočarana jer joj nisu dali ništa da jede.

Kurir.rs/Metro, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track