(UZNEMIRUJUĆE 18+) IMAO JE NAJVEĆE TESTISE NA SVETU: Nije mogao da hoda, radi, ni da ima seks! Prolazio je kroz pravi pakao, a onda se sve promenilo!
Foto: Printscreen

NIJE MOGAO LEPO DA ŽIVI!

(UZNEMIRUJUĆE 18+) IMAO JE NAJVEĆE TESTISE NA SVETU: Nije mogao da hoda, radi, ni da ima seks! Prolazio je kroz pravi pakao, a onda se sve promenilo!

Ludi svet -

Kenijac Forence Oviti Opiju (21) postao je poznat svetskoj javnosti zbog poremaćaja od kojeg je bolovao. Naime, njemu su testisi bili 20 puta veći od normalnih, pa zbog toga nije mogao da ima život, devojku, posao. Srećom, uspeo je da se operiše i testise smanji na prirodnu veličinu.

Lekari su nakon operacije i uklanjanja viška tkiva utvrdili da Opiju boluje od "scrotal elephantiasisa". Ova bolest izazvana je blokadom u limfnom sistemu i uglavnom dovodi do oticanja kože.

Najverovatniji uzrok oboljenja je cista koju je dobio kada je imao deset godina, a zbog veličine testisa ovaj mladić jedva je hodao i nije mogao da nosi normalnu odeću. On je godinama živeo kao pustinjak. Mladi Kenijac prošao je kroz dve operacije: prva je uklonila višak tkiva, a druga je rekonstruisala izgled penisa kako bi on izgledao kao pre.

foto: Printscreen

"Verujem da će Forence imati normalan život i da će moći da uživa u njemu", izjavio je doktor Džejms Obondi koji ga je operisao. Lekari očekuju da će se mladić u potpunosti oporaviti za tri meseca, a nadaju se i da će moći da ima decu.

foto: Printscreen

"Zaista bih želeo da imam decu jednog dana. Srećan sam što sam operisan i nisam se plašio. Kada sam se probudio i ustao posle operacije, osetio sam se mnogo lakšim. Sva težina je nestala. Sada plivam. Pre operacije nisam smeo da se približim vode zbog težine mog penisa. Sada mogu da trčim i igram fudbal. Slobodan sam. Trudim se da što više sebe izgradim kako bih imao ženu. Međutim, sledeći korak je da završim školu. Ko zna šta će doneti budućnost?" izjavio je Forence nakon uspešne operacije.

Pogledajte kako mladić sada izgleda:

(Kurir.rs/Sun, Foto: Printscreen/YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track