ZATEKLA JE MUŽA SA LJUBAVNICOM I POLILA JE VRELOM VODOM: Sada je osuđena! Evo koliko je dobila i kako izgleda ljubavnica posle napada
Foto: Profimedia

ŠOK

ZATEKLA JE MUŽA SA LJUBAVNICOM I POLILA JE VRELOM VODOM: Sada je osuđena! Evo koliko je dobila i kako izgleda ljubavnica posle napada

Ludi svet -

Monika Furije (34) saznala je pre nekoliko nedelja da njen suprug ima ljubavnicu. To je bio prvi šok, a naredni je usledio kada je ljubavnicu, Hanu Stouks (24) zatekla u sopstvenoj kući. Otrčala je do ketlera sa ključalom vodom i polila Hanu po glavi, vratu i grudima.

Monika je uhvatila preljubnike na delu kada je bez najave poranila kući i zatekla ih kako opušteno sede na kauču. Rekla im je da će pripremiti čaj, ali umesto čaja, pripremila je ključalu kupku za ljubavnicu svog muža. A onda je na red došlo suđenje, koje mediji pomno prate.

Podsetimo, Monika je Hani nanela teške povrede - opekotine drugog stepena, zbog kojih je devojka završila na operaciji, a pored toga, oštetila joj je i bubnu opnu.

Monika je na suđenju priznala da je to uradila, ali kako kaže, "nenamerno", dodajući i da se uopšte ne seća svog postupka.

Monika je na sudu rekla da se, kada je zatekla ljubavnike na sopstvenom kauču, osetila kao da joj noževi probijaju glavu. Posle toga se, kaže, ne seća ničega.

"Nema reči kojima mogu da opišem kako sam se tada osećala. Nikada ranije nisam iskusila takav osećaj. Bila sam prosto skrhana, nisam imala pojma u šta mi se to život pretvara. Bol u glavi bio je neverovatan. Sledeće čega se sećam je da iz nekog razloga izlazim na ulicu. Ne znam kako sam tamo došla, znam samo da me neverovatno boli glava i da osećam da mi se ceo svet srušio", rekla je Monika na suđenju.

Nakon napada je, kako je dalje rekla, otišla sa ćerkom (8) u rodnu Poljsku kako bi se obratila za pomoć porodici.

A u njenu korist svedočio je - njen advokat.

"To je jedna neverovatno inteligentna i nežna osoba koja se, pre tog incidenta, uvek besprekorno ponašala. To je staromodna devojka iz staromodne kuće koju je ostavila zbog ljubavi. Celog života nije pokazala ništa osim potpune posvećenosti svom suprugu i ćerki, a činjenica da njen muž ima ljubavnicu ju je potpuno slomila", kaže advokat. Na suđenju se ispostavilo i da je Monika zaista iz skromne katoličke porodice, da je nedugo po odlasku u Veliku Britaniju upoznala supruga sa kojim je izgubila nevinost, za njega se udala i zasnovala porodicu.

A šta kaže muž?

"Kada sam strčao dole, video sam da Monika drži Hanu za kosu i da je vuče ka zemlji. Video sam trenutak kada joj je izlila vrelu vodu na glavu i video sam paru koja izbija iz Hane koja je bila u agoniji. Hana ju je molila da stane, ali Monika ju je držala za kosu i vukla da bi mogla da joj polije lice vrelom vodom", posvediočio je on, a nakon svega on se razveo od Monike.

Monika je osuđena na pet godina zatvora.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs/Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track