(VIDEO) OVAJ SNIMAK JE ŠOKIRAO SVET: Majmun zavisnik od benzina krao gorivo motociklistima! Odbija da jede banane!
Foto: Printscreen

SAMO BENZIN ŽELI!

(VIDEO) OVAJ SNIMAK JE ŠOKIRAO SVET: Majmun zavisnik od benzina krao gorivo motociklistima! Odbija da jede banane!

Ludi svet -

Grupa motociklista sa Tajlanda, koji rade kao trgovci u gradu Panipat u Indiji, prijavili su nestanak veće količine goriva iz njihovih motocikala. Ono što se ispostavilo po okončanju istrage jeste da je gorivo iz motocikala krao majmun, zavisnik o benzinu.

Motociklisti koji rade kao trgovci na Insaar bazaru, otkrili su prazne rezervoare na svojim motociklima, a potom su napravili zasedu, misleći da je reč o ljudima koji kradu gorivo. Oni su sve snimali kamerom, a ono što su snimili šokiralo ih je, prenose američki mediji. Majmun je sam pomerio cevčice sa gorivom i pio benzin. Motociklisti tvrde da je majmun seo mirno pored motocikala i pio benzin iz njih.

"Očito je zavisnik o benzinu", izjavio je Gaurav Lekha koji inače radi kao voditelj organizacije za zaštitu životinja u gradu.

"Majmun bi odbio da jede banane i drugo voće ako bi mu bilo ko ponudio", dodao je Leekha i napomenuo da majmun nije pretnja ljudima. Trgovci kažu da je majmun prestao piti benzin iz njihovih motocikala nakon što su ga nekoliko puta ganjali po parkingu.

(Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track