7 VELIČANSTVENIH BUDALA Policija ih uhvatila zbog statusa na društvenim mrežama!
Foto: Jutjub

Nikako da nauče

7 VELIČANSTVENIH BUDALA Policija ih uhvatila zbog statusa na društvenim mrežama!

Ludi svet -
Selfi može da bude opasan po život, ali u ovom slučaju opasan je po kriminalce koji su precenili sebe pa su fotografije na kojima se vidi nezakonita radnja postavljali na društvene mreže

Svako malo u vestima završi neko koga je uhvatila policija zato što je objavio status na društvenim mrežama na kojima iznosi dokazni materijal svog zločina ili svoju lokaciju.

foto: Jutjub
foto: Jutjub

1. Ovaj pametnjaković skrivao se od policije u ormariću, na Snapchatu objavio gde se skriva i tako pomogao policiji da ga uhvati.

Upoznajte 24-godišnjeg Kristofera Volasa koji je navodno ukrao plinski šporet. Nakon što je u medijima objavljeno da ga policija traži zbog krađe, Volas je na Snapchatu objavio da se vraća kući. Policija se uputila ka njegovoj kući, ali nisu uspeli da ga pronađu.

Tada je ovaj bistri momak na Snapchatu objavio da se sakriva od policije u ormariću. U saopštenju lokalnog šerifa piše: "U pretrazi kuhinje pronađena je hrana, posuđe i par tragova stopala. Stopala su povezana sa osobom, koja je igrom slučaja bila osumnjičeni Kriostofer Volas. Odstranjen je iz ormarića i uhapšen. Pouka ove priče je da ne smete biti arogantni.

foto Jutjub
foto Jutjub

2. Ovaj je gospodin ukrao je auto, a onda postavio sliku ključa na Fejsbuk. Namerno ili slučajno, na slici je bila označena njegova adresa, što je još jedan primer da se ne treba hvaliti svojim nezakonitim avanturama.Terensko vozilo u vrednosti od oko 20.000 evra ukradeno je na području Lig Citija u Teksasu. Policija je bila šokirana kada su na Facebook profilu 29-godišnjeg Kristofera Andruja Lijavideli sliku s ključevima ukradenog automobila , a na slici je bila označena njegova adresa. Naravno, odmah je uhapšen.

foto jutjub
foto jutjub

3. Ovaj tata koji je stavio sliku sebe i svoje ćerke s pištoljem. Pištolj nije bio pravi, ali svejedno je strašan.Ovo je 25-godišnji Domonik Gejns iz Ohaja, koji je imao bliski susret s policijom kada je na društvene mreže postavio sliku sebe i svoje ćerke s pištoljem. Policiji nije bilo smešno kada su saznali da pištolj ipak nije bio pravi.

foto jutjub
foto jutjub

4. Ovaj mladić pod dejstvom marihuane se hvalio kako prodaje travu korak od policije. Tejlor Harison s Floride uhapšen je nakon što je na društvenim mrežama objavio fotografiju sebe kako prodaje drogu odmah pored policijskog automobila. Verovatno ne treba posebno naglasiti da je policija bila jako ljuta na njega.

foto jutjub
foto jutjub

5. Lik koji je podelio slike ukradenog nakita, droge i vatrenog oružja.Dipri Džonson uhapšen je nakon što je na svom Instagram profilu objavio fotografije dokaznog materijala o nakitu koji je ukrao i drogi i ilegalnom oružju koje poseduje. Zbog toga je optužen za 142 pojedinačna krivična dela.

UPDATE: In custody 3/3/2015Time for another featured warrant of the week! BCSO is looking to apprehend ANDREW DALE...

Posted by Butler County Sheriff's Office on Monday, March 2, 2015

6. Ova 'legenda' koja je odgovorila na sopstvenu poternicu na Facebooku, a zatim uhapšen čisto kao podsetnik da su žive legende prava retkost.Verojatno su svi već shvatili da arogancija vodi samo u propast, ipak u slučaju da nisu, evo još jedan podsetnik. Endrju Dejl Makrum iz Ohaja odgovorio je na poternicu koja je za njim objavila policija. Ubrzo nakon toga je uhapšen.

foto jutjub
foto jutjub

7. Ova žena je ukrala haljinu, a nakon toga se pohvalila novom robom na društvenim mrežama.Daniel Sakston iz Ilinoisa uhapšena je nakon što je vlasnica trgovine prijavila krađu haljine. Policija ju je uhvatila jer se na društvenim mrežama hvalila svojom novom haljinom. Da stvar bude još gora, haljina je bila su printom leoparda.

(webcafe.net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track