AKO MISLITE DA ČUDOVIŠTA NE POSTOJE: Posle ovoga ćete sigurno pre spavanja pogledati ispod kreveta
Foto: Www.img.com

Proverite dva puta

AKO MISLITE DA ČUDOVIŠTA NE POSTOJE: Posle ovoga ćete sigurno pre spavanja pogledati ispod kreveta

Ludi svet -
Ispod kreveta mogu da se pronađu razne stvari, neke jezive i strašne, a neke mogu da vam promene život iz korena, pitanje je samo na koje ćete naleteti

Svako od nas je bar jednom u svom detinjstvu proverio ispod kreveta da vidi da li ima nekoga ili nečega. Ali, kada odrastemo nekako zaboravimo to da uradimo, mada bi možda i trebalo. Možda nakon čitanja ovog teksta o čudnim i pomalo ludim slučajevima koje su se nalazile ispod kreveta, nećete oklevati da to uradite.

foto: www.img.com
foto: www.img.com

1. Telo pronađeno ispod kreveta u hotelskoj sobi

Ovo verovatno zvuči kao scena iz nekog Tarantinovog filma, ali ne, ovo je stvarna situacija. Pre desetak godina osoblje u motelu u Kanzas Sitiju, pronašlo je raspadnuto telo ispod dušeka. Možete samo da zamislite užas. Lokalna televizijska stanica izvestila je da je policija saopštila da je čovek bio mrtav već neko vreme (dovoljno dugo da počne da se raspada), ali telo je nekako prošlo nezapaženo sve dok neko u hotelu nije prijavio nepodnošljiv smrad. Osoblje hotela podiglo je dušek u sobi i pronašli su telo. Veruju da su drveni paneli sa strane kreveta sprečili da ga neko otkrije ranije.

foto www.turner.com
foto www.turner.com

2. Rupa bez dna ispod kreveta

Koliko često čujete ovako nešto? Inosenta Hernandez, državljanka Gvatemale probudila se jednog jutra uz zvuk glasne eksplozije 2011. godine. Hernandezova je prvo pomislila da je zvuk prozrokovan nekom nesrećom spolja. Otišla je da vidi odakle buka dolazi, ali joj je komšija rekao da buka dolazi iz njene kuće. Možete samo da zamislite užas i iznenađenje koje je osetila kada je videla ponor širok 1 metar i dubok 12 metara ispod svog kreveta. Ponor se formirao usled prirodnih podzemnih erozija. Pravo je čudo da i nju ponor nije povukao dole i da ona nije uopšte povređena.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

3. Vlasnik stana koji je pronašao milion dolara ispod kreveta bivšeg stanara

Ovo definitivno nije kao pronalaženje mrtvog tela ili ponora, ali je definitivno mnogo bolje. U oktobru 2013. godine, stanodavac u Kini čistio je stan nakon što je jedan od njegovih stanara napustio mesto. I dok u većini slučajeva vlasnici pronalaze raznu štetu na podu ili zidovima, ovaj čovek je pronašao pare. Ispod jednog kreveta u stanu pronašao je oko milion dolara u gotovini koje je bivši stanar ostabio u kutijama. Bivši stnar živeo je tu nekoliko godina, ali je jednostavno nestao i prestao je da plaća kiriju. Kada je stanodavac pripremao mesto za nove stanare, otkrio je 4 kartonske kutije u potpunosti napunjene gotovinom. Novac je stavljen u policijski sef sve dok policija ne završi sa istragom stanara. Da ste vi na njegovom mestu, da li biste pozvali policiju?

foto trendingpost.net
foto trendingpost.net

4. Čovek pronašao krokodila ispod kreveta

Zaboravite na Babarogu ili na strašna čudovišta koja tražite ispod kreveta. Ovaj slučaj pobeđuje svaku strašnu situaciju. 2013. godine, Gaj Vital odlučio je da provede noć na Humani ranču u Zimbabveu. Smešna stvar jeste da je spavao 8 sati ne shvatajući da je imao neočekivanog gosta. kada je otkrio, usledio je pravi horor kada se setio da mu je noga stalno visila sa kreveta. Praktično kao da je stavljao svoje noge u usta predatora. kako je otkrio svog velikog drugara ispod kreveta? Doručkovao je u kuhinji kada je čuo jeziv vrisak svoje sobarice koaj je otkrila reptila ispod kreveta. On je ostao miran i odmah je pozvao svoje saradnike koji su pomogli da se ukloni krokodil iz sobe. Nešto kasnije je rekao da je bio prilično siguran da svi na ranču proveravaju šta se nalazi ispod kreveta. Pa, i bolje im je.

(Trendingpost.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track