BOSANCU BRAK KO AVANTURA: Razvodio se čak 7 puta! Jeftinije mu zaprosi nego da plaća kafe!

Rekorder

BOSANCU BRAK KO AVANTURA: Razvodio se čak 7 puta! Jeftinije mu zaprosi nego da plaća kafe!

Ludi svet -
S prvom ženom je bio pet godina u braku i došao je da ga razvedem. Procedura je okončana za mesec dana i onda je shvatio da je to brže i jeftinije od toga da im plaća pića i flertuje s njima, rekao je advokat

Sve češće slušamo ili čitamo kako se neki bračni par razveo. Nekima je dovoljno samo jedno i teško se posle raskida odlučuju na drugi brak, ali ovaj Bosanac se razveo čak sedam puta.

Naime, advokat Omar Mehmedbašić iz BiH, rekao je da neki u brak stupaju prebrzo, neki iz ljubavi, a neki zbog toga što ga shvaćaju kao kratku avanturu. A u poslednju, bizarnu grupu spada i jedan klijent kojeg je Mehmedbašić razveo čak sedam puta.

"Bio je to čovek koji je radio u radnji i nije bio privlačnog izgleda, ali je uspevao da privući vrlo atraktivne i lepe žene. S prvom ženom je bio pet godina u braku i došao je da ga razvedem. Procedura je okončana za mesec dana i onda je shvatio da je to brže i jeftinije od toga da im plaća pića i flertuje s njima. S drugom ženom je došao posle mesec dana, a s trećom posle tri meseca. Više nije zvao žene na kafu, već je išao na vrata i molio ih za brak. Svaka žena je bila sve lepša", ispirčao je Mehmedbašić.

Dodao je da je shvatio da žene više veruju u papir nego u ljude, jer je svaka, usprkos njegovom izgledu i ponašanju, stupila u brak s njim.

"Ženama svi nude kafu, provod i avanturu, a retko ko brak. A on zapravo nudi brak koji "konzumira" kao avanturu. Na kraju sam ga video s jednom doktorkom koja je izgledala kao zečica iz Plejboja i nisam mogao da verujem da je bila s njim. Siguran sam da ne bi izlazile s njim da im je nudio avanturu i piće.

Kada sam jednu od njih pitao zašto su bile s njim, rekla mi je da su je svi prevarili pričom o druženju i kafama, a da je on došao na vrata i tražio brak. To mi je pokazalo koliko su žene praznoverne i veruju u papir koji ja poderem za pola sata", ispričao je advokat.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track