DEVOJKE, SPREMITE SE ZA MATURSKO VEČE: Ove haljine su nešto najgroznije što ćete videti!
Foto: 4allfails.com

Ne ponavljajte ove greške

DEVOJKE, SPREMITE SE ZA MATURSKO VEČE: Ove haljine su nešto najgroznije što ćete videti!

Ludi svet -
Fotografije snimljene u toj noći ući će u istoriju. Vaša kosa mora biti besprekorna, šminka takođe. Ali, najviše od svega, haljina mora da bude bez mane. Šteta što za neke devojke to baš i nije tako

Za mnoge, matursko je najvažnije veče u godini. To je "kruna" godine i završnica školskog iskustva. Velika stvar. Dakle, na vašoj maturskoj večeri, vi morate da izgledate najbolje. A zašto i ne bi? Posle svega - svi koje znate biće tamo.

Fotografije snimljene u toj noći ući će u istoriju. Vaša kosa mora biti besprekorna, šminka takođe. Ali, najviše od svega, haljina mora da bude bez mane. Šteta što za neke devojke to baš i nije tako.Predstavljamo vam 15 najvećih promašaja maturskih haljina ikada! Probajte ovakve stvari da izbegnete...

Hajde da počnemo sa lepim i jednostavnim maturskim haljinama. Ovo nije najluđa haljina koju ćete videti na ovoj listi, ali je ovo lagan način da vas uvedemo u priču. Bez sumnje ova haljina je ružna i uložen je bespotreban napor. Nekako izgleda kao da je možda zaboravila nešto ili je samo zgrabila zavesu na izlasku iz kuće. Ovo je propast, ali uskoro će biti mnogo gore.

Pogledajte, šta smo vam rekli? Mnogo gore...Ovo je prvi od dva slučaja koja uključuju i momka kao i devojke sa svojim katastrofalnim izborom. Naravno da je lepo biti patriota, ali ne ovako. Zastave su za lebdenje, one se ne nose, deco!

A evo ga i drugi slučaj maturskog para. Iako, da budemo pošteni, postoji dobra šansa da niko neće moći da ih vidi zbog njihovog veoma pametnog kamufliranja. Zašto im je uopšte važno da se uklope u pozadinu u šumskom podrućju? Da li se njihova matura održavala na otvorenom? U šumi? Možda su lovci imali otvorenu sezonu na maturante? Toliko pitanja, a jedna velika propast!

Da li se sećate tinejdž manije filma "Sumrak Saga"? Kada su se svi pitali da li su Edvardovom ili Džejkobovom timu? Sada je već to prošlost, ali ipak. Ova maturantkinja jasno je pokazala da je na Edvardovoj strani. I ona želi da to svi znaju. Svi osim njenog pratioca, verovatno. Nekako imamo osećaj da on ne postoji.

Ako želite da nađete devojku u periodu maturskih večeri i da ste sigurni da će ona ići sa vama, morate da budete pametni. Igrajte na kartu snage ili se prilagodite tako da ona bude srećna. Ovaj momak je to shvatio da će morati da se prilagodi sa njenom fascinacijom Vinijem Puom. Naravno, on je svestan da izgleda kao potpuni šmokljan u ovom procesu, ali je ipak imao devojku. I da, večno će ostati slika njega smešnog na internetu.

Ovo mora da je neki mladi par koji kreće na matursko veče negde u Rusiji. Tamo, moda i stil imaju šire definicije i sve prolazi. Nekako je zaista tako. Inače, kako čovek sebi može ovo da dozvoli? Obično, ovakav dečko bi se posebno isticao izgledajući čudno, sa pozerskim nijansama ružičaste svilene košulje. Međutim, kada stoji pored svoje devojke, on deluje dosadno. Ona liči na sve osim na devojku koja ide na matursko...

Mislimo da je prilično sigurno da kažemo, da ova devojka baš voli naćose. Specijalno doritos. Dakle, dok je bila u ljubavi sa hrskavom tortiljom odlučila je da od otpadaka napravi haljinu. Samo zamislite koliko je bilo buke dok je pravila, a tek mirisi...Da li i vi mislite da je tokom noći govorila: "Da li vam se sviđa moja haljina? Da, e pa moja je! To je naćos haljina!"

Kakav tačno izgled je ovaj par pokušao da izvede? Teško je to prokljuviti, stvarno. Možda oni misle da stvarno izgledaju kul, ali nama više deluju kao ogromni rizik od požara. Moguće je da je devojka prva izabrala haljinu, pa je on mučenik morao nekako da se uklopi, ah, kako je to romantično.

Doritos nije za vas? Niste veliki ljubitelj naćosa? Nema problema, ima dosta druge ambalaže koju možete da iskoristite za vašu haljinu. Možda vam ne smeta šta ljudi misle o vama. Možda sve fotografije koje su snimljene sa vama će vam "slučajno" odseći glavu na internetu. E pa onda je ovo prava haljina za vas.

Ako ste zatrudneli u vreme školovanja, to sigurno nije bilo planski. To može biti izvor sramote. Nešto što pokušavate da sakrijete ili pokrijete, ili bar ne pravite veliku frku oko toga. Ali ne, ne i ova devojka. Ona je ponosna. To njen stomačić i ona će ga pokazati ako želi.

Ok, imali smo naćose i imali smo kesice soka. Sada imamo par koji pokazuje svoju ljubav prema deterdžentu. Upravo smo shvatili, pa ovo su sve primeri plasmana proizvoda. Možda im je zapravo svima plaćeno da idu ovako na maturu? Ovde mora da je neki novac umešan jer zašto bi iko izgledao ovako užasno ako ne mora?

Znate onu staru izreku, "ako imate šta, pokažite". E pa ova mlada sigurno ima šta da pokaže. Njeni prijatelji uradili su dobar posao ne gledajući u njih. Pa samo zamislite, momci na maturskoj večeri će gledati u jednom veoma specifičnom pravcu, zar ne?

Pa...Odakle da počnemo sa ovom katstrofom maturske večeri? Dobro, hajde da počnemo od njega. Šešir, kožne pantalone, zebra print cvipele. Crno zelena kravata, zebra jakna sa podignutim rukavima. Pa ipak, nekako ispada dobro obučen na ovoj fotografiji. Kako uopšte ubediti nekog kretaora da napravi nešto ovoliko i ružno? Neverovatno.

Ovoj devojci će se dan pokvariti. Ne znamo doduše kakva je njena škola, ali i vi znate da postoji dobra šansa da je zadirkuju jer je drugačija. kao što siledžije već umeju da budu. I kada se devojka pojavi obučena ovako, možete samo da zamislite scenario koji sledi.

(foto: 4AllFails)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track