Fotku manijaka koji je masturbirao u prevozu je postavila na Fejs. Reakcija policije je neverovatna!
Foto: Fejsbuk

Perverznjak

Fotku manijaka koji je masturbirao u prevozu je postavila na Fejs. Reakcija policije je neverovatna!

Ludi svet -
Devojka nije htela da ćuti, već je manijaka u prevozu fotografisala i to okačila na internet, a onda se desilo pravo čudo - makar za srpske pojmove

Kamila Rejner (21) je glumica i živi u Parizu. Ona se u utorak vozila pariskim metroom, kada je doživela veoma neprijatnu situaciju.

Naime, direktno iznad nje stacionirao se muškarac i bez trunke oklevanja počeo da se samozadovoljava.

"Dok je masturbirao, gledao je direktno u mene, ali uz pomoć odraza u staklu. I juče sam imala neprijatnu situaciju, kada se muškarac toliko priljubio uz mene da sam ga zgrabila za vrat, a danas ovo! Obratila sam mu se, a on je ćutao do prve prilike koja mu se ukazala da pobegne. Juče sam nosila farmerke i čizme a danas dugačku suknju. Imaju li ljudi malo poštovanja? Da li zato što sam žena moram svakodnevno da trpim perverznjake? Dosta mi je života u ovom gradu", napisala je Kamila na svom Fejsbuk profilu.

Slika je počela da se širi društvenim mrežama, pa je Kamilu uskoro kontaktirala i policija kako bi se raspitala za detalje o napasniku, budući da je Fejsbuk ubrzo obrisao njenu fotografiju zbog eksplicitnog sadržaja.

Dan posle njene objave, čovek je uhapšen i identifikovan kao višestruki prestupnik.

Foto Fejsbuk
Foto Fejsbuk

(Buzzfeed)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track