(FOTO) AKO SE PREMIŠLJATE: Evo kako izgledaju tetovaže na ljudima od preko 60 godina!
Foto: Daily Mail

Matori hipsteri

(FOTO) AKO SE PREMIŠLJATE: Evo kako izgledaju tetovaže na ljudima od preko 60 godina!

Ludi svet -
Zahvaljujući ovim ljudima koji su pozirali u donjem vešu, možete zapravo saznati kako bi to izgledalo da ste u penziji i pokriveni tetovažama
1 / 6 Foto: Daily Mail

Ako ste se nekada premišljali da li da napravite tetovažu ili ne, najveći razlog zašto ste odustali je to kako će to na vašoj koži izgledati kada ostarite. Iako “rukavi” deluju privlačno dok imate dvadeset godina, kako li će to izgledati kada budete imali preko šezdeset?

Zahvaljujući ovim ljudima koji su pozirali u donjem vešu, možete zapravo pogledati kako bi to izgledalo, da imate preko 60 godina, a pokriveni ste tetovažama.

Oni se nazivaju “Matorim hipsterima”, a dobrovoljno su napravili ovakve slike kako bi pokazali da tetovaže mogu da izgledaju privlačno i izazovno kako sa 16, tako i sa 60 godina.

Ponos koji nose na slikama može da bude znak perioda menjanja sebe, a retko ko od njih je zažalio zbog umetnosti na svom telu.

Prema nekim studijama dokazano je da se ljudi koji su se odlučili da se istetoviraju osećaju izuzetno srećno i zadovoljno zbog svoje odluke!(Foto: Daily Mail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track