(FOTO) DIVLJA ŽIVOTINJA SE ODOMAĆILA: Rakun Pampkin se ponaša kao pas
Foto: Facebook/PumpkinTheRaccoon

Prijateljski nastrojen

(FOTO) DIVLJA ŽIVOTINJA SE ODOMAĆILA: Rakun Pampkin se ponaša kao pas

Ludi svet -
Divljeg povređenog rakuna je udomila porodica sa dva psa, sada živi i ponaša se kao pravi kućni ljubimac

Ovaj rakun nije kao ostale životnje njegove vrste. On živi u kući na Bahamima, zna kako da koristi toalet i takođe misli da je jedan od porodičnih pasa. Krznata životinja je toliko simpatična da na socijalnoj mreži Instagram ima preko 50.000 pratilaca.

Foto: Facebook/PumpkinTheRaccoon
Foto: Facebook/PumpkinTheRaccoon

"Veoma smo srećni sa njom i oduvek smo hteli najbolje za Pampkin" rekla je njena vlasnica Laura Jang. Pampkin je prvu pronašla Laurina majka, Rozi Kemp u svom dvorištu prošle jeseni. Rakun tada star deset meseci je pao sa drveta i polomio nogu. Rozi je htela da vidi da li će se rakunova majka pojaviti, ali nikada nije - tako da je Rozi odlučila da je udomi. Sa svojom ćerkom Laurom, imenovala je novog ljubimca, nahranila i ugrejala dok se nije oporavio. "Briga o njoj je bila (i dalje jeste) veliki posao", rekla je Laura "Oni su vrlo inteligentni, veoma svesni i rekla bih da mogu da iskažu emocije."

Sada, jednu godinu stara Pampkin, se uselila sa Laurom i njenim mužem Vilijamom. Par već ima dva psa, Tofi i Oreo, sa kojima se Pampkin dobro slaže. "Ona se odmah vezala za nas i pse i prati nas gde god da krenemo. Sada misli da je pas, sposobna je da se igra i da bude gruba sa njima i poštuje ih kada im se ne igra više."

Naravno, čuvanje divljih životinja je izazov, rakuni mogu da postanu agresivni kada uđu u kuću. Ali zato što je Pampkin propustila odrastanje u divljini, jer se oporavljala od malih nogu, nije sigurno da li bi mogla da se stara sama o sebi.

U ovom trenutku, ona uživa u luksuzima kućnog ljlubimca, Laura kaže da Pampkin voli klimu i hranu koju jedu ljudi kao što su lubenica i jaje na oko. Ona takođe ume da koristi toalet.

Foto: Facebook/PumpkinTheRaccoon
Foto: Facebook/PumpkinTheRaccoon

(Dailymail)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track