(FOTO) NE MOGU DA BUDU JEZIVIJE: Ove fotografije su nastale tačno pred ubistva
Foto: Imgur

Zastrašujuće

(FOTO) NE MOGU DA BUDU JEZIVIJE: Ove fotografije su nastale tačno pred ubistva

Ludi svet -
Ove slike nikada nisu trebale da vide svetlost dana i gledajući ih sada, znajući da je osoba na slici osuđena na užasan kraj, šalje jezu duž kičme
1 / 6 Foto: Imgur

Serijske ubice su jako mračni i poremećeni ljudi koje verovatno nikada nećemo razumeti, a neki su uvrnutiji od drugih. Najuznemirujuće ubice su one koje slikaju svoje žrtve. Kada su ovi monstrumi konačno uhvaćeni, njihovi tragični fotografski trofeji su često uzimani kao dokaz.

Imgur
Imgur

1. Leri Pirson

Pirson je bio žrtva serijskog ubice Boba Berdela koji je lovio i seksualno zlostavljao mladiće . Berdela je kidnapovao Bob koji je radio kao muška prostitutka i primorao ga je da bude njegov seksualni rob. Samo zato što je Bob bio više kooperativan od ostalih žrtava, duže je i živeo. Njihov "odnos" trajao je 6 nedelja, a kada je Pirson pokušao da pobegne, Berdel ga je brutalno ubio.

Imgur
Imgur

2. Tod Stops

Stops je takođe bio žrtva Berdela. On ga je kidnapovao i držao ovog 23-godišnjeg taoca 2 meseca. Tokom tog vremena Berdel ga je silovao i mučio električnim šokovima. Na kraju ga je i ubio. Konstantno silovanje je dovelo do rektalnog raspada i dok je Stops obilno krvario, Berdel mu je davao životinjske antibiotike da ga održi u životu, ali bez uspeha.

Imgur
Imgur

3. Keren Sprinker

Sprinkerova je imala 19 godina kada je ubijena od strane serijskog ubice Džerija Brudosa. On je oteo sa parkinga tržnog centra i primorao je da isprobava donji veš za njega u njegovoj garaži. Nedugo posle, Brudos je ubio vešanjem o kuku na plafonu. Prema izveštaju policije, nakon što je umrča, Brudos je imao seks sa njenim lešom i odsekao joj je grudi.

Imgur
Imgur

4. Džudit Dul

Dulova je imala samo 19 godina i već je bila razvedena kada je otišla u Los Anđeles da započne karijeru modela. Tada je upoznala Harvija Gletmena. On se preselio u Los Anđeles kako bi postao glamurozni fotograf. Koristio je svoj navodni identitet kako bi namamio žene u svoju hotelsku sobu, gde bi ih vezao, fotografisao i ubijao. Gletman je namamio Dulovu u sobu sa obećanjem da će je slikati za krimi magazin.

Imgur
Imgur

5. Širli En Bridžford

Širli je bila još jedna od Gletmanovih žrtava. Oni su se sreli preko agencije za upoznavanje. Pod lažnim imenom, odveo ju je na vožnju kroz selo. Kada su bili dovoljno daleko od grada, Gletman je stao i nagovorio Širli da se skine za njega. Vezao je, silovao i fotografisao je tačno pred smrt kada je zadavio. Ostavio je njeno telo pored puta.

imgur
imgur

6. Šeri Miler

1984. godine serijski ubica Vilijam Ričard Bradford upoznao je Šeri u Los Anđelesu gde je radila kao konobarica. Bradford je rekao da je profesionalni fotograf i obećao je Šeri da će joj pomoći da započne karijeru modela. njih dvoje su otišli u zabačeni deo pustinje izvan Los Anđelesa na fotografisanje. Bradford je napravio nekoliko slika Šeri pre nego što je zadavio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track