HLADNA KAO LED: Pljačkaš je upao u menjačnicu očekujući lak plen, ali prevario se!
Foto: Printskrin

nesvakidašnje

HLADNA KAO LED: Pljačkaš je upao u menjačnicu očekujući lak plen, ali prevario se!

Ludi svet -
Ovaj neverovatni video, verovatno najhladnije radnice menjačnice u istoriji, je obelodanila policija Zapadnog Midlanda u nadi da će tako što pre privesti napadača

Ovaj dramatični video uhvatio je momenat kada je hrabra radnica menjačnice ostala potpuno hladna kada se susrela lice u lice sa čovekom koji je hteo da je opljačka.

Snimak sigurnosnih kamera pokazuje čoveka sa kapuljačom kako ulazi u jednu menjačnicu u Birmingemu i iz dukserice vadi pištolj. Napadač zatim oružje upire dirketno u glavu radnice i traži da mu ona ubaci novac u crnu kesu.

Neverovatnom reakcijom kasirke lopov ubrzo biva obeshrabren i ubrzo napušta menjačnicu bez svog plena. Kada je videla pištolj, radnica je samo nastavila da revnosno broji novac i poručila je lopovu u pokušaju da mu neće dati novac.

U ovom klipu koji traje samo 20 sekundi, zbunjeni čovek u kapuljači odlazi nakon što vraća pištolj u duksericu i povlači svoju crnu kesu bez plena.

Ovaj neverovatni video, verovatno najhladnije radnice menjačnice u istoriji, je obelodanila policija Zapadnog Midlanda u nadi da će tako što pre privesti napadača.

http://www.youtube.com/watch?v=BD0k8v3ukMs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track