I SLAVNI UMIRU: Najbizarnije sahrane poznatih!
Foto: Profimedia

Ovo niste očekivali

I SLAVNI UMIRU: Najbizarnije sahrane poznatih!

Ludi svet -
Sve ove poznate ličnosti napustile su ovaj svet onako kako su i živele uz prasak

Kada poznata osoba umre, rezultat je obično visoko profilna sahrana sa porodicom, prijateljima i fanovima koji žale smrt nekada sjajne zvezde. S obzirom na količinu poznatih koja dolazi na sahrane drugih zvezda o tome se kasnije pišu elaborati i zaista postaje bizarno.

Ispod je spisak poznatih ličnosti koje su imale neke poprilično čudne stvari koje su se dešavala na sahrani. Sve ove poznate ličnosti napustile su ovaj svet onako kako su i živele - uz prasak.

foto profimedia
foto profimedia

1. Brus Li

Brus Li je bio poštovan borac sa kratkom, ali uspešnom filmskom karijerom, umro je u 32. godini. Prema nekim medijima u vreme njegove smrti, Li je bio usred snimanja svog konačnog filma "Game of Death" kada je preminuo od cerebralnog edema. U tom trenutku, autori filma nisu mogli da zamene Lija pa su odlučili da budu kreativni. Reditelji su odlučili da iskoriste snimke sa Lijeve sahrane i čak nekoliko snimaka leša kako bi objasnili smrt glavnog lika u filmu.

foto profimedia
foto profimedia

2. Tupak Šakur

Tupak je bio reper, tekstopisac i glumac kada je tragično ubijen u 25. godini. Reper je odlazio iz kluba u automobilu kada se drugi auto zaustavio pored i nekoliko puta su pucali u Tupaka. Prema izvoru, Tupak je umro 6 dana kasnije i bio je kremiran. Njegovi prijatelji odlučili su da urade nešto prilično nekonvencionalno sa pepelom svog kolege. Umesto da ga sahrane ili prospu njegov pepeo, oni su odlučili da njegov pepeo pomešaju sa marihuanom i popuše ga. Danas, Tupak se smatra za jednog od najuticajnijih repera svih vremena.

foto profimedia
foto profimedia

3. Džingis Kan

Njegova smrt i njegovo konačno prebivalište obavijeni su velom misterije. Kan je umro u avgustu 1227. godine, kada je imao 65 godina. Prema izvorima, veruje se da je njegova smrt došla pod sumnjivim okolnostima. Kao rezultat toga, bilo je mnogo teorija koje su okruživale Kanovu smrt. Neki veruju da je podlegao bolesti, drugi veruju da je umro u borbi, a neki čak veruju da je Kan ubijen. Šta god da je bilo, Džingis Kan je stigao do svog kraja, a njegova sahrana je podjednako misteriozna. On je želeo da bude sahranjen negde gde ga niko neće uznemiravati. Da bi se to izvelo, vojnici koji su nosili Kana do njegovog konačnog prebivališta ubili su sve koje su sreli usput. pored toga, ubijeni su i vojnici i svi ostali koji su prisustvovali sahrani.

foto profimedia
foto profimedia

4. Malkolm Meklaren

Najpoznatiji bend menadžer i biznismen, koji je najpoznatiji bio po upravljanju bendom Seks Pistols. Patio je od peritonealne mezitoliome, bolesti koja ga je na kraju i ubila 8. aprila 2010. godine u 64. godini života. Prema izvorima, Meklarenov kovčeg vukli su konji kroz Kamden Taun sa frazom: " Previše brz da živi, premlad da umre, " išarano sprejom sa strane kovčega. Pored toga, ožalošćeni su pratili kovčeg u zelenom dvospratnom autobusu na kom je pisalo "novac iz haosa". Povrh svega, fanovi su vikali "anarhija" dok je kovčeg prolazio!

foto profimedia
foto profimedia

5. Hanter Tompson

Hanter je bio novinar i autor koji je postao poznat posle objavljivanja "Anđela pakla". Džoni Dep ga je "glumio" u filmu "Paranoja u Las Vegasu". Tompson je umro 20. februara 2005. godine od samoubilačke prostrelne rane na glavi. Sahrani Tompsona prisustvovalo je oko 280 ljudi. Prema izvorima, po zahtevu Hantera, njegov pepeo je ispaljen iz topa uz pratnju crvenog, belog i zelenog vatromata. Pisac je umro baš kao što je i živeo!

(The Richest)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track