ISKRENOŠĆU OSVOJIO HILJADE DEVOJAKA: Ima 300 poziva dnevno, nijedna ga nije videla, a napisao je...
Foto: Printskrin Facebook

Izlepio flajere po Njujorku

ISKRENOŠĆU OSVOJIO HILJADE DEVOJAKA: Ima 300 poziva dnevno, nijedna ga nije videla, a napisao je...

Ludi svet -
Ja stvarno tražim životnu saputnicu. Ovo nije šala. Umoran sam od samačkog života i nadam se da ću da upoznam pravu osobu

Samački život dojadio je pedesetogodišnjem Denu Perinu iz Njujorka, koji je odlučio da za svoj problem nađe rešenje. U julu prošle godine, on je odštampao hiljade flajera i zalepio ih na raznim mestima po Njujorku, njegovom rodnom gradu. Na flajerima je jasno istaknuta njegova želja: "Tražim devojku!".Na flajerima je istaknuta crno-bela fotografija njegovog lica, i mali tekst u kome objašnjava zašto se odlučio za tako neobičan poduhvat.Oglas koji je mu je doneo sreću"Tražim devojku!Ja stvarno tražim životnu saputnicu. Ovo nije šala. Umoran sam od samačkog života i nadam se da ću upoznati pravu osobu. Ja sam profesionalni umetnik i kreativna osoba.Ti znaš ko si. Meni je svaka osoba prelepa. Otvoren sam prema mogućnosti da naša buduća veza postane nešto mnogo ozbiljnije."Den je isekao listiće na kojima je pisao njegov broj telefona, a naznačio je da je zainteresovan samo za ozbiljne kandidate, piše Miror.

Veliki uspeh9 meseci nakon što je po gradu razdelio ove flajere, Den ipak nije uspeo da nađe pravu devojku za sebe. Ali, privukao je pažnju velikog broja zainteresovanih ženskih osoba!Samo četiri dana nakon oglašavanja, primio je više od 400 poziva, a telefon od tada nije prestao da zvoni! Slike flajera su postale popularne na internetu, što je dovelo do toga da ga zovu devojke i žene iz raznih delova sveta!"Primao sam između 200 i 300 poziva dnevno. Nisam mogao da postignem da se svima javim, bilo je jako naporno. Do sada sam uspeo da svim ženama uzvratim pozive, a bilo ih je preko 8.000! Možda mislite da je moj stan kao mesto za orgije, ali nije da niste u pravu!", izjavio je Dan za strane medije i napomenuo da je imao seksualne odnose sa više od 100 žena od trenutka kada se oglasio.On je trenutno lokalna poznata ličnost u Njujorku, sa jedinom manom što su žene često nervozne kada idu na romantični sastanak sa njim!

Den redovno tvituje o svom uspehu sa ženama"Nisam imao sreće u srednjoj školi! Ovo je poruka za sve devojke sa kojima sam želeo da budem onda. Sada ste previše stare!""Vi verovatno mislite da moj stan liči na mesto za orgije. Kada bolje razmislim, verovatno ste u pravu. Vreme je da joj poslužim doručak u krevetu."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track