ISPOVEST BAKE: Evo kako je zavodila 20-godišnjake i zašto misli da bi svi to trebalo da probaju!
Foto: Profimedia

Saveti

ISPOVEST BAKE: Evo kako je zavodila 20-godišnjake i zašto misli da bi svi to trebalo da probaju!

Ludi svet -
Postoje situacije kad većina ljudi pomisli da je mlađe – slađe

Iako ne savetujemo da morate pronaći puno mlađe partnere, a da ne govorimo da ako su mlađi od 20 ne bi trebalo ni pomisliti na njih, donosimo vam priču jedne gospođe koja se 'spetljala' ​​s 23-godišnjakom i otkrila nam zašto misli da bi svi trebalo da isprobaju vezu sa punom mlađom osobom.

1. Život se nastavlja i nakon raskidaOn i ja smo na samom početku raspravili o činjenici da je bilo prilično očigledno da će se naša veza prekinuti u nekom trenutku, jer smo jednostavno na različitim mestima u životu. No svejedno sam odlučila biti s njim. I ne samo da sam bila super sretna, nego nismo imali nekakve dramatične situacije niti prolazili kroz stres kakav sam pre obično doživljavala. Odlučila sam ući u to vezu jer sam znala da ću biti sasvim dobro i kad odlučim da je došao trenutak za prekid, jer sam preživela i prethodne prekide. U redu, neki su prekidi bili bolniji od drugih, no s vremenom sam naučila da do prekida dođe zbog dobrih razloga i da moj život definitivno ide dalje. I da je vreme koje sam provela sa nekim bilo dragoceno, na svoj način.

2. Nemojte provoditi vreme brinući kuda ide ova vezaJedan od razloga zašto nije bilo stresnih situacija je zato što sam živela u svakom trenutku. Nisam trošila energiju brinući kuda idemo i hoće li i kad veza završiti. Jednostavno smo uživali u zajedničkom vremenu. Neprijatno mi je priznati, no u prošlosti sam u svakoj vezi razmišljala o tome kamo veza ide i ima li budućnosti. Tako bih unosila dodatni pritisak u vezu, a mislim da se mnogi mogu poistovjetiti sa tim. I na kraju veza upravo zbog toga strada umesto da napreduje.

3. Budite svojiAko ne brinete gde veza vodi i hoće li vas partner u nekom trenutku ostaviti, ne brinete ni o tome hoćete li uraditi nešto što će pogoršati vašu vezu i kako se treba ponašati. Ja u vezi sa mlađim dečkom nisam pratila nikakva 'pravila'; rekla bih ono što mislim i činila što želim. Nisam se ni na koji način sputavala i to je bio izuzetno oslobađajući osećaj. Mislim da smo se upravo zbog toga sjajno zabavljali celo vreme dok smo bili zajedno. Upravo zato, ovaj stav mislim preneti iu svoju sledeću vezu. A istina je da ne možete izgraditi autentičnu vezu ako niste autentično svoji.

4. Ponekad stvarno nije problem u vama ... nego u partneruTo je nešto s čim sam se godinama mučila. Prihvatiti to da stvarno nije problem u vama nije lako. Pronalazite opravdanja za osobe sa kojima izlazite, misleći da bi sve bilo u redu kad bi samo vi bili sjajni. No izlazeći s mladim dečkom, napokon mi je sinulo - nije bio problem u meni. Kad su dve osobe u različitim situacijama i na drugačijim mestima u životu, ne možete ništa učiniti da promenite stvari. Koliko god čarobno delovala vaša veza, ne možete promeniti osobu emotivno, mentalno ni psihički.

5. Spremna sam donositi bolje odluke o tome kome ću otvoriti svoje srceOvo je najbolja stvar koju sam naučila iz ovog iskustva o sebi. I način na koji sam izašla iz ove veze me u potpunosti osvestio. Pre skoro godinu i pol izašla sam iz ozbiljne veze u koju sam se sva 'uložila'. Od tog prekida isprobavala sam sve i svašta, otprilike prelazeći sa jednog muškarca na drugog. Pritom nisam radila baš dobre bira, verovatno, podsvesno, kao oblik zaštite. No iako mi je ova poslednja veza, ironično, isto bila loš izbor, njome kao da sam iscrtala puni krug i vratila srce na mesto. Shvatila sam da sam bila spremna da ponovo otvori svoje srce i podeliti ga sa nekim, i to nekim kojeg odaberem nakon poštenog razmišljanja. Hodanje sa mlađim frajerom mi je otvorilo oči i postala sam svesna da sam spremna za 'pravu stvar'. A to je ujedno i najbolja lekcija koju sam naučila. "

(Magazin.net)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track