IZNENADILA NAUKU: Amerikanka zatrudnela putem analnog seksa!
Foto: Shutterstock

I to je moguće

IZNENADILA NAUKU: Amerikanka zatrudnela putem analnog seksa!

Ludi svet -
Urolog Brajan Stejksner tvrdi da je za vreme školovanja pratio trudnoću koja je bila posledica analnog seksa

Da posledica analnog seksa može biti trudnoća nije nešto o čemu se inače priča. Jer u oko 999.999 slučajeva od milion i neće biti. Ali, urolog Brajan Stejksner tvrdi da je za vreme školovanja pratio trudnoću koja je bila posledica analnog seksa.

Jedne noći mlada, trudna žena došla je u hitnu službu i požalila se na svetlocrvene mrljice. Iako je “spotting”, odnosno mrlje tokom trudnoće relativno česta pojava, krv je dolazila iz njenog rektuma što i nije tako čest slučaj.

Ispostavilo se da žena kad je rođena nije imala uretru, vaginu i anus. Imala je samo jednu rupu naziva kloaka. Reč je o retkom stanju koje pogađa samo devojke. Iako niko ne zna što ga uzrokuje, obično se dijagnostikuje kod rođenja i odmah popravlja, tako da beba ima zasebne uretru, vaginu i rektum.

To se dogodilo i u slučaju ove žene. Međutim nešto je pošlo po zlu – ili je operacija bila neuspješna ili je kao odgovor na traumu uzrokovanu operacijom telo formiralo fistulu –abnormalnu vezu između organa – i njena maternica sjedinila se s rektumom.

To znači da je i mesečnicu imala rektalno, a u međuvremenu njena vagina postala je slepa ulica koja nigde ne vodi.

Tokom razgovora žena je Brajanu rekla da je pre trudnoće imala isključivo analni seks. Nekoliko meseci kasnije rodila je na carski rez. To je bila jedina opcija koja je za lekare dolazila u obzir.

Urolog ne zna što se kasnije događalo sa ženom.

(fokus.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track