JEZIVO: Mislili su da njihovo dete ima noćne more, a onda su postavili sigurnosne kamere...
Foto: Www.stuff.co.nz

Čovek sa svetlom

JEZIVO: Mislili su da njihovo dete ima noćne more, a onda su postavili sigurnosne kamere...

Ludi svet -
Melisa Rodrigez i njen muž shvatili su priču svog sina ozbiljno tek nakon što je treće noći vrisnuo od straha

Trogodišnji dečak sa Novog Zelanda rekao je svojim roditeljima da uveče kroz prozor vidi "čoveka sa svetlom", a oni su automatski pretpostavili da on ima noćne more. ali nakon što je tri noći za redom "sanjao" isto, shvatili su da nešto nije u redu.

Melisa Rodrigez i njen muž shvatili su priču svog sina ozbiljno tek nakon što je treće noći vrisnuo od straha, pa im zatim još jednom ispričao istu priču. Dete je svom ocu reklo gde je "čovek sa svetlom" stajao i on je na tom mestu u njihovom dvorištu otkrio otiske stopala.

Tada su roditelji shvatili da je noćna mora njihovog deteta stvarna. Porodica je odmah pozvala policiju i upotrebila je aplikaciju "Silent Eye", koja mobilni telefon pretvara u sigurnosnu kameru.

Sledeće noći dete su poslali kod bake da tamo prespava, a majka i otac su ostali budni celu noć očekujući uljeza.

Oko 4:40 ujutru aplikacija je počela da pravi fotografije i na njihovom tremu uočen je nepoznati čovek. Policija je došla i pretražila dvorište, dok su Ridrigezovi sve posmatrali preko aplikacije. Prema nezvaničnim informacijama, policija je uspela da uđe u trag osumnjičenom, koji ima 15 godina i koji je od ranije poznat policiji. Još nije utvrđeno šta je tražio u dvorištu ove porodice.

(theblaze.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track