KO GA NEMA BEZ NJEGA SE MOŽE: Čovek bez penisa imao seks sa više od 100 žena!
Foto: YTPS

Bar ima testise

KO GA NEMA BEZ NJEGA SE MOŽE: Čovek bez penisa imao seks sa više od 100 žena!

Ludi svet -
Izjavio je da su 20 odsto žena koje su bile sa njim unapred obaveštene o njegovom stanju, a jedna ga je čak pesnicom udarila u lice nakon što joj je saopštio

Endru Vardel (40) rođen je sa testisima, ali bez polnog organa. On je ovu tajnu krio od skoro svih svojih prijatelja, porodice a čak i od svoje devojke! Tek skoro se pojavio na televiziji i od tada je poznat kao “Čovek bez penisa”. TV ekipa ga je snimala preko 12 meseci i pratila njegov život kao i način na koji odsustvo polnog organa utiče na njegov ljubavni život.“Moja prva devojka je bila veoma fina i puna razumevanja. Viđali smo se 4 godine i nismo imali nikakvih problema. Možda bi bio problem da smo bili stariji, ali s obzirom da smo imali 15 godina, sve je bilo u redu.”, izjavio je Endru.

Vardel tvrdi da je imao seksualne odnose sa više od 100 žena iako nije jasno tačno kako je to izveo. Izjavio je da su 20 odsto žena koje su bile sa njim bile unapred obaveštene o njegovom stanju, a jedna ga je čak pesnicom udarila u lice nakon što joj je saopštio, piše Dejli Mejl.Iako nema mnogo poteškoća da živi bez polnog organa, ipak se odlučio da jedan “nabavi”. Doktori će koristiti kožu, krvne sudove i nerve sa njegovih ruku i na taj način mu napraviti penis.

http://www.youtube.com/watch?v=rBo1kizzlQo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track