Najgora majka: Zaposlila kćerku kao striptizetu kako bi mogla da im plati operacije! (VIDEO, FOTO)
Foto: Youtube

Neverovatno

Najgora majka: Zaposlila kćerku kao striptizetu kako bi mogla da im plati operacije! (VIDEO, FOTO)

Ludi svet -
Tako sam srećna što imam kćerku kao što je Kajla koja mi plaća sve tretmane lepote. Ne smeta mi što ima sponzore ili što je striptizeta, bitno da ima dovoljno novca da nam plati tretmane i operacije

Majka je kćerki dozvolila da napusti školu, zaposli se kao striptizeta i to sa 17 godina kako bi mogla da plati plastične operacije za njih obadve.Georgina Klark (38) i njena kćerka Kajla Moris (20) imale su nekoliko operacija u želji da izgledaju kao Kejti Prajs. Njihove promene finansira Kajla.Gospođa Klark koja navodi da je "zavisnik o botoksu", kaže da je srećna zbog toga što je njena kćerka striptizeta i da je izuzetno ponosna na to što je Kajla sa 18 godina imala preko 50 sponzora.Kada mi je Kajla rekla da želi da poveća grudi i da uradi neke druge operacije, bilo mi je drago jer sam želela da bude taj tip osobe," objašnjava Georgina.

"Tako sam srećna što imam kćerku kao što je Kajla koja mi plaća sve tretmane lepote. Ne smeta mi što ima sponzore ili što je striptizeta, bitno da ima dovoljno novca da nam plati tretmane i operacije. Stvarno sam ponosna na nju!"Do sada njih dve su potrošile oko 5 000 dolara godišnje za botoks, filtere za usne, filtere za obraze, trajnu šminku, izbeljivanje zuba, ekstenzije kose i td.U prkos tome što su do sada potrošile preko 50 000 dolara, njih dve planiraju da urade i operaciju grudi, ugrade implante u zadnjice, operišu nos, "popune" usne, kao i "redizajn" vagine za gospođu Klark."Mama mi je najbolji prijatelj! Volim što zajedno idemo na plastične operacije i što imamo zajedničku želju da ličimo na Kejti Prajs. Obožavam kako sada izgledamo," navela je Kajli.

"Kada šetamo ulicom svi nas gledaju i komentarišu naše velike usne, ali mi mislimo da nisu prevelike za nas. Plastične operacije nas dodatno zbližavaju. Želimo da imamo veće grudi, veće guze, i da još više ličimo na Barbike."Plastične operacije nisu oduvek bile prioritet za njih dve, jednom prilikom je navela Georgina, inače majka četvoro dece."Imam četvoro dece, i jedno vreme sam bila fokusirana na to da im budem dobra majka. Nisam brinula za izgled i nisam se čak ni šminkala. Imala sam braon kosu, koju sam samo vezala u rep. Bila sam stidljiva i ubeđena da nisam ništa specijalno."Ali kada je videla sliku Kejti Prajs u toplesu odmah je odlučila da bude kao ona."Gledala sam u njenu sliku i pomislila kako je savršena! Nešto u njoj me nateralo da se promenim. Pomislila sam da i ja mogu biti tako glamurozna", navela je gospođa Klark i dodaje:"Kajla i ja sve radimo zajedno uključujući i plastične operacije. Volimo što izgledamo isto. Čak se i oblačimo isto. Ne možemo isčekati zajedničku operaciju grudi. Želimo velike grudi i velike usne. Tako sam srećna što imam kćerku kao što je Kajla koja nam plaća sve operacije! Ona mi je ispunila sve snove."

http://www.youtube.com/watch?v=G5dgohCqtBQ
Stil Nekada lepotan, sada nakaza: Mikija Rurka upropastile silne operacije! (FOTO) Otišla pod nož da se ulepša: Operacija je unakazila! (FOTO) Sa 23 godine zavisna od silikona: Tri puta uvećavala grudi i neće se zaustaviti! (FOTO) Na početku karijere: Kako je Seve izgledala sa 18 godina! (VIDEO) Plavi anđeo đavolje duše: Skandalozan život Brižit Bardo! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track