Najodvratnije cipele na svetu: Da li biste nosili štikle sa ljudskim dlakama? (FOTO)
Foto: Zhu Tian

Sve zarad umetnosti

Najodvratnije cipele na svetu: Da li biste nosili štikle sa ljudskim dlakama? (FOTO)

Ludi svet -
Kineska umetnica Zu Tian napravila je upravo takve cipele, a rezultat je odvratan. Svaku dlaku ubacivala je jednu po jednu u štikle od silikona boje kože

Ovaj tekst je preuzet sa portala StilDo sada su dizajnirane sve moguće vrste cipela, naročito sa visokim potpeticama, ali šta biste rekli na užasavajuće štikle prekrivene ljudskim dlakama?

Foto: Zhu Tian
Foto: Zhu Tian

Naime, kineska umetnica Zu Tian napravila je upravo takve cipele, a rezultat je odvratan. Svaku dlaku ubacivala je jednu po jednu u štikle od silikona boje kože, koje je nazvala "Bejb", prenosi Daily Mail.

Foto: Zhu Tian
Foto: Zhu Tian

Međutim, ova obuća nije napravljena za nošenje, čak i ako bi nekim slučajem neko poželeo da ih nosi, već im je zadatak da ukažu na seksualizaciju cipela. Umetnica je, u ime umetnosti, odlučila da ih veže užetom i okači ih da vise, kako bi bile izložene kao skulptura.POGLEDAJTE JOŠ NA PORTALU STIL:Neizdepiliran pazuh, pa još i ofarban: Žene pokrenule novi trend! (FOTO)Možda vam se ipak malo zgadi: Klub dlakavih ženskih nogu (FOTO)Bacite brijač, pustite dlake i bolje ćete proći: Profesorka motiviše studente da ne briju pazuh!Ovakve bikinije još niste videli: Kada muškarci izbace grudi u prvi plan! (FOTO)Bizaran i opasan trend: Žene skraćuju nožne prste da bi stale u štikle! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track