NEVEROVATNO ALI ISTINITO: Avion se vratio sa leta jer je neko izvršio vrlo smrdljivu nuždu u toaletu
Foto: Reuters

Neko je jeo loše

NEVEROVATNO ALI ISTINITO: Avion se vratio sa leta jer je neko izvršio vrlo smrdljivu nuždu u toaletu

Ludi svet -
Oko 10 minuta nakon poletanja pilot je rekao da su svi putnici primetili da postoji dosta oštar miris koji dolazi iz jednog toaleta i da moraju da se vrate nazad u London

Neko je izgleda imao vrlo smrdljivu stolicu da je avion morao da se vrati nazad. Da, dobro ste pročitali. Putnici koji su se nadali odmoru u sunčanom Dubaiju bili su razočarani kada je pilot objavio da moraju da se vrate nazad na aerodrom Hitrou jer je neko strašno usmrdeo toalet.

Ljudi u avionu su se žalili na smrad, bar prema statusu na tviteru jednog od odbornika Abhišeka Sačdeva koji je bio na tom letu, ali je preraslo u zdrvastveni i bezbednosni problem.

Gospodin Sačdev nije priznao da je on krivac, ali je objasnio šta je pilot rekao putnicima u četvrtak veče.- Oko 10 minuta nakon poletanja pilot je rekao da su svi putnici primetili da postoji dosta oštar miris koji dolazi iz jednog toaleta, rekao Sačdev za Mejl Onlajn.

- Rekao je da je tečnost fekalni izmet, baš to su reči koje je koristio i da se ne vraćaju nazad zbog tehničkih problema sa avionom i bio j evrlo odlučan u svojoj izjavi.

(Mejl Onlajn)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track