ODSEKAO SEBI PENIS: Reper ponosan na svoj postupak jer je postao slavan!
Foto: Printscreen

Ušao u anale istoriju

ODSEKAO SEBI PENIS: Reper ponosan na svoj postupak jer je postao slavan!

Ludi svet -
"PCP i kristal met i ekstazi i alkohol. I nimalo sna. To je bila glavna stvar: bez spavanja", otkrio je američki reper razlog za odsecanje svoje muškosti

Drogirani reper Andre Džonson odsekao je sebi penis, pre malo više od godinu dana, a danas tvrdi da sve funkcioniše i da se ponosi svojim delima.

U intervjuu na VladTV-u, umetnik povezan s Wu-Tang klanom, poznat i kao Hrist Biearer (pravog imena Andre Džonson), prisetio se događaja koji su se prošle godine u aprilu odvijali u severnom Holivudu.

"PCP i kristal met i ekstazi i alkohol. I nimalo sna. To je bila glavna stvar: bez spavanja", otkrio je američki reper.

Džonson je objasnio da se u to vreme borio s depresijom, jer je majka njegove dece podnela zahtev za zabranu pristupa protiv njega.

On ističe da nije bila reč o pokušaju samoubistva, kao što su naveli neki mediji, jer je pevač pošto je odrezao sebi penis, skočio s balkona na drugm spratu.

Andre Džonson, Foto: Printscreen youtube
Andre Džonson, Foto: Printscreen youtube

Isto tako, napominje da je imao "potpunu kontrolu" nad svime što se događalo. A srećom za njega, sve i dalje funkcioniše. Bar donekle.

"Neću ići u previše detalja, ali stvari su na svom mestu, tako da i dalje mogu da obavim posao s onim što mi je preostalo", ispričao je smireno Džonson.

Još prošle godine je objasnio u odvojenim intervjuima da šivanje penisa nazad na mesto ionako nije bilo najbitnije u celoj priči, jer je tvrdio da je manje bitna veličina koliko mogućnost kretanja.

"Nema misterije, jednostavno nisu mogli da ga prišiju nazad. Penis je penis."

Nakon svega što se dogodilo, zanimljivo je da reper nema nikakvih žaljenja, piše Independent.

"Ja sam jedini muškarac koji je učinio to što je je*eno učinio i ponosim se time. Zašto? Zašto sam završio u analima istorije, pa mislim da nema nikog drugog ko je to ikad uradio. Možda sam učinio najveću grešku u istoriji. Ali ponosim se njome."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track