ON JE MNOGIMA POSTAO IDOL: Kada je shvatio da ga žena vara, pripremio je iznenađenje
Foto: Profimedia

U svakoj priči ima malo istine

ON JE MNOGIMA POSTAO IDOL: Kada je shvatio da ga žena vara, pripremio je iznenađenje

Ludi svet -
Muž je priredio ženi rođendanski poklon koji če pamtiti cela familija, žena i ljubavnik, a muž je bio srećan zbog "slatke" osvete

Mnoge priče koje možete da pronađete na internetu ne znate da li su istinite ili ne, ali ponekad to i nije bitno. Najbolje priče uvek imaju pomalo istine i preuveličane stvari, verujemo da i ova priča spada u tu kategoriju.

- Imao sam osećaj da me vara, konstantno se smeškala dok kuca sms poruke, a govorila je da se dopisuje sa mamom, počinje svoju priču ovaj muškarac koji se osećao iznevereno.- Shvatio sam sigurno da sma u pravu kad je jednom prilikom otišla da kupi mleko u 23:30, a vratila se u 2 ujutru, ispričao je.Unajmio je privatnog detektiva kako bi skupio dovoljno dokaza za advokata, nije želeo da joj kaže da zna već je polako "kuvao" svoj plan. Njen rođendan bio je nekoliko meseci kasnije, taman dovoljno vremena da prikupi sve podatke, ali i da nađe mesto gde će stanovati nakon razvoda.Pitao je nekoliko puta šta želi za rođendan, ali ona je bila uporna sa opravdanjem da mora da radi i da bi najbolje bilo da on ode sa prijateljima negde jer svakako ona nije želela da slavi rođendan jer je to podsećalo da stari.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Znao je da se nešto dešava kada je pronašao šampanjac sakriven u ormanu, otišao je kod drugara pretvarajući se pred ženom da odlazi sa društvom van grada. Odmaj je pozvao njenu majku, oca, sestre, prijatelje i rekao im je kako želi da joj napravi veliko iznenađenje.Sa svima se našao ispred stana, njena majka je spremila tortu i svi su bili uzbuđeni. Polako je otključavao vrata i svi su tiho otišli ka spavaćoj sobi.

Otvorili su naglo vrata i povikali: Iznenađenje! Ali jedino iznenađenje bilo što su se u sobi nalazili on, njegova žena gola sa ljubavnikom koja je bez reči gledala u svoju familiju. Majci ispada torta, sestra počinje da vrišti, otac viče, a muž se samo pravio šokiran i iznenađen.

foto: Sutterstock
foto: Sutterstock

- Moja žena, pardon bivša žena je počela da viče na mene "Kako si mogao", dok je njen ljubavnik očajnički pokušavao da se obuče. Nepotrebno je da kažem, ali ovo je bila jedna od najboljih rođendanskih proslava ikada, rekao je bivši muž.Jedini problem ove priče jeste što bismo svi mi voleli da saznamo kraj, ili šta se desilo posle. Da li su svi posle toga sedeli u istoj sobi gledajući se čudno? Da li je muž izašao iz stana sa nekom "šmekerskom" rečenicom? Ova pitanja trebaju odgovore, ako ih neko zna ili samo želi da doda zrno mašte u ovo, napišite u komentarima...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja