ONO MOŽE ŠTO NIJEDAN MUŠKARAC NE: Ema pojela doručak od 8.000 kalorija i težak 3,17 kg!
Foto: Printskin

Hibernator

ONO MOŽE ŠTO NIJEDAN MUŠKARAC NE: Ema pojela doručak od 8.000 kalorija i težak 3,17 kg!

Ludi svet -
Jelo se sastoji od slanine, kobasica, krvavica, pasulja, jaja, sira, krompira, čipsa, pečurke, paradajz, tosta, pohovanog sira, vafla i litar milkšejka

Ono što niko nije uspeo, uspela je ona. Krhka Ema Dalton jedina je na svetu uspela da pojede zloglasni "hibernator" - doručak koji sadrži čak 8.000 kalorija i teži 3,17 kilograma.

Hibernator se sastoji od slanine, kobasica, krvavica, pasulja, jaja, sira, krompira, čipsa, pečurke, paradajz, tosta, pohovanog sira, vafla i litar milkšejka.

Toliko je obiman da je poslužen na tacni za ćurke.

Restoran u Češiru u Velikoj Britaniji poslužuje ovaj brutalan doručak, a naplaćuju ga 26 evra. Svi koji žele da pojedu ovaj doručak moraju da potpišu izjavu o odgovornosti.

Bistro se time ograđuje od svih zdravstvenih problema koje posle možete da imate. Zbog velike količine pržene hrane, ali i kalorijske vrednosti, ovaj je doručak izuzetno nezdrav.

Mark je izjavio da svako ko pojede hibernator dobija nagradu od 130 evro i njihova fotografija će se naći na zidu restorana. On je dodao da mnogobrojni muškarci misli da mogu da pojedu "hibernator", ali odustanu posle dvadesetak minuta.

http://www.youtube.com/watch?v=nBxKwZJPD74

Večernji.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track