ORGIJE U BELGIJI, SEDAM MRTVIH: Grupnjak samo za starije od 65, prejako za srce!
Foto: Shutterstock

Nisu izdržali

ORGIJE U BELGIJI, SEDAM MRTVIH: Grupnjak samo za starije od 65, prejako za srce!

Ludi svet -
Prošle subote u belgijskom gradu Šarlroa organizovane su najveće orgije za starije osobe u zemlji, na nepoznatoj lokaciji u gradu. Zabava je završila smrću čak sedmero učesnika, pri čemu pet slučajeva srčanog udara i dva upalom pluća

Više od 200 građana starije dobi okupilo se u subotu uveče kako bi učestvovali na navodno najvećoj orgiji godine u Belgiji, ali i najvećoj u Europi za stariju populaciju.

Pristup su imale isključivo osobe starije od 65 godina. Taman kada je trebalo da počne finale orgija, veliki grupnjak, počeli su problemi.

Nakon sat vremena dve osobe su gotovo istovremeno osetile oštru bol u grudima. Na zabavi su dežurala dvojica lekara, te je nastala panika kada je još jedan učesnik prijavio poteškoće s disanjem.

Pozvali su nekoliko kola Hitne pomoći. Zabava se održavala na četvrtom spratu zgrade te je hitna za ovo troje stigla prekasno.

Usled neviđene panike, još osmoro ljudi se požalilo na srčane probleme pa su pravovremeno odvezeni u bolnicu.Nažalost, četvoro pacijenata nije preživelo, pa je konačan bilans orgijanja sedam mrtvih.

Reč je o šali jednog stranog sajta, poput našeg Njuz.net, u pitanju je sajt iowntheworld.com. Da li mislite da su preterali?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track