OVIMA NE TREBA BUS PLUS: Englez nije imao kartu, vozač ga izujedao

Napao ga iz čista mira

OVIMA NE TREBA BUS PLUS: Englez nije imao kartu, vozač ga izujedao

Ludi svet -
Martin (38) se vraćao sa izleta sa svoje dve ćerke kada je upao u svađu

Martin Pikering doživeo je šok kada ga je, dok se vraćao sa posla ujeo vozač autobusa i to za grudi.

Dok je čekao u redu da plati kartu za koju je smatrao da je previsoka, putnik i otac dve devojčice nije mogao da veruje šta se događa kada ga je vozač napao i ujeo.

Martin (38) se vraćao sa izleta sa svoje dve ćerke kada je upao u svađu. Ona je eskalirala kada je vozač očigledno odbio da kaže svoje ime, a Martin je pokušao da uzme fotografiju kao dokaz.

Međutim, otac je bio užasnut kada ga je vozač napao i ujeo za grudi. Kasnije je došla policija i odvela vozača, dok je Martin dobio 1.500 funti jer se nagodio sa sudijom.

"Kada uđeš u autobus, obično se ne plašiš da ćeš postati nečiji ručak. Mislim, ko još grize ljude? Bio sam šokiran, nisam mogao da verujem šta se dogodilo", rekao je Martin.

Martin je ispričao da su se čak i njegovi prijatelji šalili sa njim. "Kad je pun Mesec, da li imaš izraženu potrebu da se voziš autobusom?"

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Otac dve ćerkice koji se vozio autobusom broj 45, rekao je da mu je vozač naplatio 1.50 funti više nego što je inače cena karte.

Frustrirani Martin je poslao svoje ćerke da sednu na drugi sprat, dok je pokušavao da utvrdi zašto mu je vozač naplatio veću cenu karte. "Pitao sam ga da mi objasni, ali on nije hteo da mi da objašnjenje, već je samo gunđao i mrmljao", ispričao je Martin.

"Nisam mogao da vidim njegovu legitimaciju, pa sam uzeo telefon i krenuo da ga fotografišem kako bih mogao da pokažem u njegovoj firmi ko mi je naplatio veću cenu", kaže Martin.

Međutim, vozač je isključio motor i svetla na autobusu, uzeo papire koji su tu stajali i njima mi izbio telefon iz ruku. "Ja sam pao na pod, a onda me je ujeo za grudi", šokirano priča otac ćerkica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track