POLICIJO POMAGAJ, UKRALI MI KOKAIN: A onda su mu pomogli i uhapsili ga!
Foto: Thinkstock/Ilustracija

Usrećio se

POLICIJO POMAGAJ, UKRALI MI KOKAIN: A onda su mu pomogli i uhapsili ga!

Ludi svet -
Pozvao je policiju da prijavi krađu droge. Situaciju dodatno pogoršava činjenica da je on već bio pod istragom zbog posedovanja marihuane

U severoistočnom Ohaju, tridesetdevetogodišnji Robert D. je pozvao policiju da prijavi kriminal. Nakon što je dao osnovne podatke, dao je svoju izjavu. Naime, on je prijavio krađu, ali ono što niko nije očekivao je da je za ovaj zločin optužio svoju ženu, a kamoli da je tereti za krađu njegovog kokaina!

Ilustracija
Ilustracija

Situaciju dodatno pogoršava činjenica da je on već bio pod istragom zbog posedovanja marihuane, a izbegavao je plaćanje novčane kazne koja iznosi nekoliko hiljada dolara i odnosi se na prethodni sudski postupak koji je bio pokrenut protiv njega.Zbog loše odluke da prijavi krađu droge policiji, dobio je 2 kazne. Prvu zbog nepoštovanja i nepravilne upotrebe telefonskog servisa policije, a drugu zbog posedovanja teških droga. Sud je čak odbio da mu dodeli advokata.Lokalne službe u blizini i dalje ispituju da li je policija uspela da dođe do odgovora gde je završio ukradeni kokain.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track