POSLEDNJA OPOMENA KOMŠIJA IZ NS ZBOG SEKSA: Prestanite ili će vas policija prekinuti u činu parenja
Foto: 021

Hit poruka u Novom Sadu

POSLEDNJA OPOMENA KOMŠIJA IZ NS ZBOG SEKSA: Prestanite ili će vas policija prekinuti u činu parenja

Ludi svet -
Puštanje glasne muzike, deranje i vrištanje nakon 22 sata, kao i životinjsko paranje u svako jebeno doba dana ili noći sa skripućiim krevetom koji lupa o pod je krajnje nedopustivo i nepirjatno za ljude koji žive pored...

Glasno puštanje muzike u kasnim satima, kao i vrištanje tokom seksualnog odnosa primoralo je jednog stanara da uputi javnu poruku jednom od komšija.

Svađe i nerazumevanja komšija su česti, a skupštine stanara ne funkcionišu u mnogim zgradama. Takođe, komšije često znaju da jedni drugima zovu komunalnu policiju i policiju, ali takođe ostavljaju i poruke.

Tako je jedan komšija postavio na ulaz tekst neobične poruke koja je osvanula u jednoj od zgrada, a poruku je u ponedeljak objavilo Udruženje Stambenih zgrada Grada Novog Sada.

Za sada nije poznato gde je tačno osvanula ova poruka, da li je iz arhive ili od skoro, ali svakako privlači pažnju svojim sadržajem.

"Puštanje glasne muzike, deranje i vrištanje nakon 22 sata, kao i životinjsko paranje u svako jebeno doba dana ili noći sa skripućiim krevetom koji lupa o pod je krajnje nedopustivo i nepirjatno za ljude koji žive pored... Ako i dalje planiraš da budeš stoka sledeći put će te dočekati policija na vrata ili doći još u toku čina parenja i bićeš najstrože kažnjen za nepoštovanje kućnog reda i mira. Skreni pažnju i objasni ovo toj nezasitoj retardiranoj kobiletini koja skiči i vrišti kao da se porađa da je ovo stambena zgrada, a ne ulica crvenih fenjera".

EPK/021

Foto: 021/ Udruženje Stambenih zgrada Grada Novog Sada
Foto: 021/ Udruženje Stambenih zgrada Grada Novog Sada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track