POZNATA VODITELJKA PRIZNALA: Za seks sam uzimala 13.500 evra!
Foto: Instagram

Novi detalji o elitnoj prostituciji

POZNATA VODITELJKA PRIZNALA: Za seks sam uzimala 13.500 evra!

Ludi svet -
Elitno podvođenje mladih manekenki i voditeljica događalo se u organizaciji modela Diane Guresoaie koja samo za upoznavanje klijenata s devojkama dobivala 2.000 eura

BUKUREŠT - Više od 60 televizijskih voditeljki i manekenki iz Bukurešta uahpšeno je u akciji razbijanja lanca elitne prostitucije.

Optužnica za prostituciju podignuta je protiv sedam žena. Jedna osumnjičena je pobegla u Dubai dok je 25 saslušano i dalje se nalaze pod istragom. Policija smatra kako je u lancu prostitucije učestvovalo još 30-ak devojaka koje će takođe biti ispitane.

U pitanju su plejbojeva zečica Dijana Nikoras (20), Dijana Guresoaie (24) i Lavinia Despina (29), Ramona Popesku (24), Mirela Dumitru (25) i Georgiana Constantin (21).

Foto: Facebook
Foto: Facebook

- Spavala sam kad je policija počela da lupa na moja vrata. Pretražili su mi celu kuću. Jedna sam od prvih koja je saslušana – ispričala je Krudi, koja nije htela da dodaje detalje.

Elitno podvođenje mladih manekenki i voditeljica događalo se u organizaciji modela Diane Guresoaie koja samo za upoznavanje klijenata s devojkama dobivala 2.000 eura.

Rumunski mediji navode da su među korisnicima seksualnih usluga bili Ioan Niculae, najbogatiji Rumun čije se bogatstvo procenjuje na 1,2 milijardi evra, kao i Gabriel Popoviciu, jedan od najuticajnijih Rumuna s bogatstvom od 100 milijuna evra.

(Jutarnji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja