PRESLUŠAN 2 MILIONA PUTA: Snimala je otkucaje svog srca tokom odnosa, i zapis postavila na internet
Foto: Profimedia

PRESLUŠAN 2 MILIONA PUTA: Snimala je otkucaje svog srca tokom odnosa, i zapis postavila na internet

Ludi svet -
Od stavljanja kondoma partneru, nekoliko orgazama do opuštanja nakon seksa. Sve je to zabeležila Fitbitom, uređajem koji se koristi kod vežbanja, pa je objavila

Korisnica društvene mreže Redit pod imenom Džes nosila je na ruci Fitbit tokom seksa.

To je gedžet u obliku ručnog sata koji se inače koristi za praćenje rada srca kod vežbanja, trčanja... Seks je trajao 8 minuta i 59 sekundi, a gedžet je sve beležio - trenutak kad je partner stavljao kondom, nekoliko orgazama te opuštanje nakon seksa. Tokom orgazama broj otkucaja penjao se na 129 sa prosečnih 109.

Taj grafikon otkucaja njenog srca stavila je na Redit. Pogledan je skoro 1,9 miliona puta, a ima i 1760 komentara. Neki članovi su napisali da je snimanje seksa na taj način neprikladno i uvredljivije od pornografije. Drugi su pak bili impresionirani dužinom seksa i brojem orgazama, a pojedinci su se rugali smatrajući da je to vreme prekratko za dobar seks.

Bilo je i onih kojima se ta ideja svidela i Fitbit su nazvali novim fetišem.

"Ručni gedžet počeo je pratiti moje srce nakon 20 minuta predigre. Bila sam znatiželjna kako mi srce kuca za vreme seksa. Ali stvarno, to što sam uradila je doprinos nauci. Kad sam proverila rezultate, bila sam impresionirana skalom otkucaja koja je pokazivala svu akciju. Zar da sad branim svoje orgazme od hrpe čudnih tipova? A, ne", napisala je Džes.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja